Mor skal på kur – nu det nok!

Udgivet i kategorien Nyt, Real life

Nu er det simpelhent nok! Jeg kan ikke komme af med de sidste 3 kilo, så mor her skal altså på kur! Jeg har ALDRIG været fan af slankekurer, men der er én bestemt kur, som både min mor og søster har prøvet, og som Marco og jeg prøvede for sjov lige inden jeg blev gravid sidste år. OG den virker! Det er kun 9 dage, så det er til at overskue. Det er en kickstarter til et sundere liv, men du skal selvfølgelig fortsætte med den sunde livstil efter de 9 dage, ellers er der ingen grund til at spendere penge på denne kur.

OL 2020

Hvorfor jeg går på kur er nok mærkeligt for mange mennesker, og i realiteten behøver jeg det heller ikke. MEN, vi hygger RIGTIG meget her i vores lille hjem, og efter jeg er blevet mor, så er det bare ikke kosten vi fokuserer super meget på. Men det skal høre op nu! JEG VIL TIL OL 2020!!! – og hvis jeg vil det, så skal der fandeme strammes op, OG det skal være NU! Min træning for denne sæson er begyndt, og jeg skal tilbage på den vægt, hvor jeg ved at jeg træner bedst.

Min perfekte træningsvægt har de sidste 5 år heddet 74 kilo. Igår morges vejede jeg 77,7kg. Såååå, ja, der skal ske noget nu. Jeg tog næsten 28 kilo på under min graviditet, og de første 25 kilo var super nemme at smide, men nu har jeg stået stille med vægten i lidt over en måned, så det er tid mine damer, det er nu det sker 😉

Foto: Henrik Adamsen (på billedet vejer jeg ca. 80 kg, det er taget i april måned)

Aloe vera – C9

Kuren hedder C9, og det er Aloe vera som har opfundet den. De første 2 døgn er ret hårde synes jeg, men jeg er jo også vant til at spise ret store mængder mad, så jeg kan virkelig mærke det de første 2 døgns tid. Herefter er det piece of cake! Men man skal lige hive stædigheden frem de første 2 dage, og ikke være en kylling, og det kan de fleste af os altså godt klare i bare 48 timer! – men det er super vigtigt for det endelige vægttab, at man ikke falder i de 2 første dage.

Det jeg synes som er super genialt ved denne kur er, at selvom man spiser MEGET mindre end man plejer, så får man stadig de vitaminer og mineraler som kroppen har brug for. C9-boksen kommer med Forever Therm vitaminer og fibre, du  får du aloe vera gel med samt Forever Ultra pulver til dine shakes. Alt sammen så din krop ikke går ned på energi og vitaminer, og så du ikke bliver syg.

1 down – 8 to go

Jeg er på andet døgn nu, og jeg er monster sulten, haha 😀 Men følelsen i min krop er super lækker. Jeg kan allerede mærke en form for udrensning, og jeg føler mig allerede sundere. Da jeg startede kuren vejede jeg som sagt 77,7 kg, og i morges da jeg vejede mig, sagde vægten 76,5 kg! 1,2 kg er tabt, og kun 2,5 kg til at nå mit mål!

Jeg holder jer opdateret her på bloggen om hvordan min kur går! Så følg med!!!

Lidt om C9

C9-boksen indeholder:

Forever Aloe Vera Gel, 2 stk                                                 .
Forever Ultra® (Chocolate ell. Vanilla)
Forever Fiber™
Forever Therm™
Håndbog, målebånd og en smart shaker.

 

Når du går igang med kuren, er der en ‘Fri liste’, som du må spise fra udover det som kuren tillader. Listen ser således ud:

Artiskok, sojabønner, asparges, blomkål, peberfrugt, sukkerærter, tomat, ruccolasalat, selleri, salatløg, salat (alle sorter), endivier, broccoli, agurk, aubergine, grønkål, porre, spinat.

Udover over ‘fri listen’, så må man også gerne spise moderater mængder af frugt under hele C9-kuren. Du kan anvender frugten som snack eller bruge det til din shake, så den smager af andet end bare mælk og pulver 😉 Iøvrigt, så bruger jeg soyamælk istedet for minimælk, så sparer man lige nogle ekstra kalorier der 😉

Du får hele boksen for lidt over 1200 kr, og så er der faktisk til lidt mere end de 9 dage. Det er dyrt, MEN det er det hele værd! TRO MIG! – det virker. Det her blog indlæg er IKKE en reklame, det er kun en opfordring til alle jer der gerne vil kickstarte en sundere livstil, og jeg skriver kun dette indlæg fordi jeg ved at det virker. 

Tør i? 

 

Er du interesseret i at prøver kuren, så forhandler min dejlige mor den. Skriv til hende og hør mere på denne e-mail: loottesen@gmail.com  (hun er meget sød og god mod dyr) ♥ 😉

14. august 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

10 Kommentarer

 • Reply Annette Hansen

  Held og lykke. Personligt var jeg ved at knække mig hver gang jeg skulle drikke det skide Aloe vera Men go for it

  14. august 2018 at 12:28
 • Reply Anne-Kirstine Kock

  Bare lige som en lille løftet pegefinger, så bør du nok fortælle dine læsere, at det IKKE er muligt at smide over 1 kg FEDT på et døgn. 1 kg fedt er ca. 7500 kcal (det skal man altså være i underskud) det vil svare til at du på et døgn INTET må spise + løbe i omegnen af 2 hele marathons. Det er altså med høj sandsynlighed væske + en smule organvægt man taber. Alt dette vil man højst sandsynligt tage på igen når man begynder at indtage kulhydrater osv igen efter de 9 dage.
  Bare lige som en reminder

  14. august 2018 at 14:08
  • Reply Heidi

   Hørt!

   14. august 2018 at 21:54
  • Reply Bo Mortensen

   Så skal man bare cykle i 12 timer uden mad resten af dagen

   23. oktober 2018 at 23:31
 • Reply Birte Petersen

  Dejligt at pointere at det IKKE er en reklame -jeg hader og gider ikke alle de reklamer ! Såå sejt at du kan gennemfører det og held og lykke m træningen ! -jeg håber på at du kommer m til næste OL -måske ikke i , men svømmedragt

  14. august 2018 at 14:52
 • Reply Mette Ø

  C9 er en sindssyg god kick-start eller nul-stiller, hvis man skal op på hesten med den sunde kost og livsstil.
  Man kan virkelig mærke, at der sker noget med kroppen i løbet af de 9-10 dage man følger programmet.
  Så også varme anbefalinger herfra!

  14. august 2018 at 15:35
 • Reply Pernille Langbak

  C9 er et vildt godt forløb! Held og lykke med både forløbet og træningen til OL!

  14. august 2018 at 17:38
 • Reply Elisa

  Det meste er bare væske du mister på de 9 dage og ikke fedt. Jeg har selv været på den og tog det hurtigt på igen.

  14. august 2018 at 18:59
 • Reply Camilla

  Super god kick-start til et vægttab. Min kæreste og jeg tog den for et par år tilbage. Jeg smed ikke så mange kilo, men derimod centimeter fordelt på hele kroppen. Jeg formåede efterfølgende at holde vægten, kun med sund kost og motion.
  Håber du kommer godt igennem de 9 dage 🙂

  14. august 2018 at 23:08
 • Reply Nina Borch

  Hvordan under du at tabe muskelmængde? Og hvordan klarer du den hårde træning når du ikke får kulhydrater nok?

  15. august 2018 at 11:01
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'