The boy is mine mine mine !

Udgivet i kategorien Nyt

Jeg havde den bedste og vildeste dag igår, og det var den bedste overraskelse jeg nogensinde har planlagt for min familie og venner (selvom der var mange af dem som allerede havde gættet hvad det var der skulle ske).

Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj 2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, haha! 😉

Ingen i vores familie kendte til vores planer, og alle var af den overbevisning at der skulle være bryllup næste år engang i maj, og at det i øvrigt ville blive i London (hvor Marco er opvokset). Vi havde oprettet et event på Facebook hvor vi ellers havde inviteret den nærmeste familie og de bedste af de bedste venner og veninder, og så havde vi ellers inviteret til ’Familie event’. I eventen havde vi skrevet noget i retning af, ’Aktivitetsdag for familien d. 15. juli, mødested Amaliehaven kl. 13, husk ordenligt med fodstøj og vær klar til at vandre lidt rundt’. Så havde vi også skrevet ’vi håber meget i kommer, for det bliver ikke det samme uden jer’, og det var nok der vi gav det hele væk ;/ Både min søster, mor, et par veninder, kusiner og min tante havde lidt gættet det, pisse irriterende røvbananer, haha 😉 Sjovt nok var det mest kvinderne som havde lugtet lunten, hmmm, interessant.

Anyways, folk mødte op, folk var SÅ glade, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, det var 22/24 grader i solen, København var fyldt med glade sommer turister, Marco og jeg var meget spændte men overlykkelige!! Det kunne ikke have været en mere perfekt dag.

Vielsen fandt fandt sted i Amaliehaven, nede i den ene ende hvor vi havde det hele for os selv, helt perfekt! Vi blev viet af den sødeste foged fra Københavns kommune, som sagde nogle vidunderlige og konstruktive ord til os, og så bagte solen ned på os medens vi sagde vores Ja’er.

 

Efter vielsen poppede vi noget champagne, jeg følte jeg havde vundet i Lotto, og der var totalt liv og glade dage. Vi fik taget lidt billeder både i Amaliehaven og ude ved vandet, man kan sige heldigvis at der var nogen der lidt havde på fornemmelsen hvad vi skulle, for der var folk der havde taget kameraer med og fik snappet de bedste øjeblikke i løbet af dagen! Tak Christian, love you!

Efter vi havde hængt lidt ud på kajen, taget billeder, skålet og krammet hinanden, gik vi (min gamle elskede mormor og jeg vraltede) op mod Kongens Nytorv. På vejen derop holdt vi et par pit-stop hvor vi krammede lidt mere og skålede i øl som nogle af Marcos drenge havde tryllet frem lige pludselig, det var totalt spot on. Oppe ved Kongens Nytorv skulle vi spise frokost alle 30 mand, på Bistro Royal. Jeg ved ikke om i kender stedet, jeg havde aldrig været der før og kører endda forbi der næsten hver dag, men hold nu kæft (undskyld mit sprog) hvor er det et fedt hyggeligt og rustikt sted med overfrådern mad! Vi havde bestilt en helt normal traditionel bryllupsmiddag, bestående af Cheeseburger med pomfritter, øl og vin til man ikke kunne mere. Totalt Marco-Jeanettemad! Vores gæster ELSKEDE DET, og Marco og jeg fik det præcis som vi havde ønsket os. Så til jer som elsker simpel kvalitetsmad til en billig mønt, så er Bistro Royal, Kongens Nytorv, STEDET i København. Just saying… (og dette er IKKE en reklame).

Selvom det hele var meget utraditionelt, fik vi da stadig lov til at føle de gamle danske traditioner en lille smule. Der var både rørende (improviserede) taler, slåen på tallerkener, tramp i gulvet, skåler med dertilhørende sange og bare masser af grin og kærlighed. Når alt kommer til alt har jeg en meget traditionel familie, så at de alle tog det så godt og bare elskede ideen og var med på den værste, men alligevel fik os til at føle lidt af traditionerne, var bare det bedste og vi kunne ikke være mere taknemmelige.

Efter vores bryllupsfrokost havde vi sådan set ikke planlagt mere, og havde egentligt regnet med at folk ville tage hjemad herefter, men folk blev sgu hængende J Nogle af drengene fik igen tryllet drikkevarer frem, på mystisk vis, og vi besluttede os for at slå os ned i Kongens have og ellers bare nyde solen og nyde hinanden. Her sluttede vi vores dag/aften og jeg kan roligt sige, at det var den bedste dag i mit liv. Altså det er jo pænt svært at slå dagen hvor vi fandt ud af det med bæbsen i maven, men de får lov at dele førstepladsen med hinanden, for dagen igår, d.15. juli 2017, er fandeme svær at slå <3

Der var en læser af min blog der skrev en kommentar til mit indlæg ’Velkommen til mit nye liv’, hun skrev noget i retning af ’at blive mor og stifte familie er den største sejr man kan vinde og så meget større end at blive verdensmester’. En anden læser skrev til ’Hvorfor lige en blog’, Det er mega fedt og sejt at være elite svømmere (var det selv i 80’erne) men det er bare så meget sejere at blive forældre. Så glæd jer’.

Jeg glæder mig til at se og mærke om I har ret, selvom det har I jo nok 😉

I’m a married woman!! Hallelu-JA!! 

16. juli 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

146 Kommentarer

 • Reply Pia

  Kæmpe stort tillykke til Jer <3
  Du havde vel ikke forventet at holde noget hemmelig for din mor 🙂
  Kh Pia

  16. juli 2017 at 19:16
 • Reply Mette

  Kæmpe stort tillykke med hinanden ❤ Det ser ud til at det har været den mest fantastiske dag ☀️

  16. juli 2017 at 19:20
 • Reply Caroline

  Kæmpe stort tillykke!
  Quick question – hvor er dine smukke, røde stiletter fra?

  16. juli 2017 at 19:25
  • Reply Jeanette Ottesen

   Hej Caroline,

   Mine røde stiletter er fra Christian Louboutin! Jeg købte dem i Paris, så ved ikke om den danske afdeling har dem. Men de er helt fantaststiske! Og så er de ruskind. xxx

   16. juli 2017 at 19:43
  • Reply Jeanette Ottesen

   Hej Caroline,
   mine stiletter fra brylluppet er fra Christian Louboutin 🙂

   20. juli 2017 at 20:10
 • Reply Laila

  Stort tillykke og fedt at i havde en god oplevelse på bistro Royal som vi også syntes er mega lækkert så godt valg nu i ikke kendte stedet!

  16. juli 2017 at 20:08
 • Reply Jeannette Nielsen

  KÆMPE STORT TILLYKKE MED DAGEN….❤❤…VI HAVDE OGSÅ GÆTTET DET
  Dejligt i havde en fantastisk dag

  16. juli 2017 at 20:12
 • Reply Susanne

  Kæmpe stor tillykke med brylluppet, det lyder som en helt fantastisk dejlig dag. Det er en dag du vil huske tilbage maaaaange gange. Når du bliver mor, slår det, det hele. Det er en helt ubeskrivelig følelse og alt den kærlighed man har det det lille menneske I har skabt ❤

  16. juli 2017 at 20:15
 • Reply Lone Sole

  Tillykke. Det er så fedt med bryllup. Og det er endnu vildere når man gør det lige som man gerne selv gider det, i stedet for at ligge under hvad alle andre syntes er korrekt. Jeres dag lyder helt fantastisk.

  16. juli 2017 at 20:32
 • Reply Saseline

  Tillykke smukke skat❤️❤️ Så mange dejlige ting som sker for dig, så glad på dine vegne

  16. juli 2017 at 20:36
  • Reply Jeanette Ottesen

   Tak søde smukke dig!!

   20. juli 2017 at 20:12
 • Reply Heidi Mikkelsen

  Kæmpe stort tillykke med både brylluppet og den lille bule på maven Det er jo for vildt – begge dele. Men du ser stadig kanon ud og med det dejligste smil. Bliv ved med det ❤️ Rigtig mang knus og kys fra mig

  16. juli 2017 at 20:42
  • Reply Jeanette Ottesen

   Tak søde dig!!!

   20. juli 2017 at 20:11
 • Reply Christine

  Stort tillykke med brylluppet. Synes bare, at det er for fedt at følge dig. I gør sgu tingene ret meget nede på jorden og på jeres egen måde. Fedt!!!

  16. juli 2017 at 21:08
 • Reply Pia Svenstrup

  Tak fordi du giver os lov til at læse om jeres privatliv. Sikke nogle spændende emner og jeg kan sagtens genkende Jeanette stemmen under læsningen, og hvor er jeg oprigtig glad for jeres vegne. Stort tillykke med alle jeres begivenheder.
  Sommerhilsen fra en fan og familie

  17. juli 2017 at 06:51
 • Reply Jesper Walbom-Nymark

  Stort tillykke, Jeanette. At få sin eneste ene er noget af det bedste. Vi blev gift 9/7-2016 og havde barnedåb samtidig og det var en fantastisk dag, aften og nat. Al held og lykke til jer alle 3

  17. juli 2017 at 07:57
 • Reply youjizz

  Ⅿy relatives every time say that I am wasting my
  time here at net, but I кnow I ɑm gettіng exрerience daily bү reading such good articles.

  19. juli 2017 at 08:19
 • Reply Jeanette Ottesen - Så blev mavsen luftet

  […] Læs om hele bryllupsdagen her. […]

  19. juli 2017 at 10:31
 • Reply Tina Sørensen

  Kæmpe stort tillykke til jer begge.
  I er bare så skønne sammen ❤

  19. juli 2017 at 11:34
 • Reply Bente

  Hjertelig tillykke Jeanette og Marco ❤️ Og ja at blive forældre slår alt. Glæd jer.

  19. juli 2017 at 12:28
 • Reply Annette Isager Thomsen

  Hjertelig tillykke med jeres bryllup. ❤️❤️❤️❤️❤️

  20. juli 2017 at 22:13
 • Reply นมใหญ่

  I got tһis ѡeb page from my friend wһo іnformed me regarding this site and at the moment this time I am browsing this sitе
  and reading vеry infߋrmative articlеs or reviews at thiѕ time.

  21. juli 2017 at 09:12
 • Reply นมใหญ่

  It’s aweѕ᧐me designed for me to have a site,
  which is good in favor of my knowledge. thanks admin

  22. juli 2017 at 12:40
 • Reply youporn

  Greetіngs I am so happy I found yoսг blog, I really found you Ƅy mistake,
  while I was researching on Bing for somеthing elsе,
  Regardless I am hеre now and wouⅼd just like to say many thanks for a remarkable post and a all round interesting blog (I alѕo love
  the theme/design), I don’t have time to read it all at the
  minute but I have book-marked it and also аdded
  in your RSS feeds, so ԝhen I have time I will be back to reaⅾ a great ԁeal
  more, Please do keep up the excellent work.

  22. juli 2017 at 12:42
 • Reply เลียหี

  Do yoᥙ have any vidеo of that? I’d like
  to find out more details.

  23. juli 2017 at 02:05
 • Reply xvideo

  I was vеry happy to find this web site. I wanteⅾ to thank you for ones
  time jսst for tһis wondeгful reɑd!! I definiteⅼy liked every part of іt and I
  һave you saved as a favorite to check out new stuff in уour blog.

  23. juli 2017 at 02:11
 • Reply 18+

  Нello mates, how is all, and what you desire to say regarding this piece of writing, in my vіew its genuinely awesome in favor of me.

  23. juli 2017 at 02:18
 • Reply jizz

  If you are going for most excellеnt contents like I do, only viѕit thіs web site
  all the time as it gives quality сontеnts, thanks

  24. juli 2017 at 12:06
 • Reply เลียหี

  Hi cοlleagues, іts fantastic post concerning tutoringand comρletely explained, keep it
  up alⅼ the time.

  24. juli 2017 at 12:07
 • Reply ลักหลับ

  I got tһis web pаge from my friend who informed me concerning this web
  page and at the moment this time I am visiting
  this web page and reading very informative posts at this time.

  24. juli 2017 at 12:08
 • Reply เย็ด

  Ӏ’m curioսs to find оut what blog system you have been working with?
  I’m experiencing some small security prоblems witһ my latest site and I’d like to find something
  more safe. Do you have any recοmmendations?

  24. juli 2017 at 12:20
 • Reply คลิปเกย์

  Ԝhat’s up everyone, it’s my first visit at this site,
  and pօst is actually fruitful in ѕupport of me, kеep
  up posting tһese types of content.

  25. juli 2017 at 06:57
 • Reply javhd

  Wow, thiѕ article is pleasant, my younger sister is analyzing such things, so Ι am going to tell her.

  25. juli 2017 at 06:59
 • Reply หนังโป๊ไทย

  Howdy tегrific Ƅlog! Ⅾoes running a blog like thiѕ take a
  great deal of woгk? I’ve virtually no exρertise in coɗing however І had been hoping to start my
  own blog in the near future. Anyway, should уou have any ideas oг techniques for new Ьlog owners please share.

  I кnow this is off subϳect however I just needed to ask.
  Appreciate it!

  25. juli 2017 at 07:26
 • Reply Cecilia

  Hej Jeanette og Marco.
  Tillykke med dagen.
  Jeg synes din ringe er så flotte. Hvor er de fra ?

  25. juli 2017 at 16:52
 • Reply Jeanette Ottesen - Utraditionelt bryllups-outfit - og hvor du kan finde det! - Jeanette Ottesen

  […] Læs mere om resten af vores bryllup under indlægget ‘The boy is mine mine mine’. […]

  27. juli 2017 at 15:07
 • Reply club.vc3vision.cf

  When someone writes an post he/she keeps the thought of a user in his/her mind that how a user can understand it.
  So that’s why this article is outstdanding. Thanks!

  30. juli 2017 at 13:14
 • Reply Lelio Vieira Carneiro Junior

  obviously like your website but you need to test the spelling on several of your posts.
  Several of them are rife with spelling issues and I to find it very
  troublesome to inform the reality on the other hand I’ll surely come back again.

  31. juli 2017 at 11:14
 • Reply http://www.thenailroomlytham.co.uk

  Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her
  ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched
  her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic
  but I had to tell someone!

  1. august 2017 at 17:20
 • Reply www.hope3999.com

  Nice respond in return of this matter with real arguments and telling everything
  about that.

  2. august 2017 at 01:46
 • Reply Thanh

  continuously i used to read smaller articles or reviews which
  also clear their motive, and that is also happening with
  this article which I am reading here.

  2. august 2017 at 06:51
 • Reply Silvia Odete Morani Massad

  These are in fact enormous ideas in regarding blogging.
  You have touched some good factors here. Any way keep
  up wrinting.

  2. august 2017 at 08:33
 • Reply http://dalzottoarredamenti.it/

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly
  donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll
  settle for bookmarking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to brand new updates and will
  talk about this blog with my Facebook group. Talk soon!

  2. august 2017 at 08:51
 • Reply airlines nowadays airfares

  Fantastic blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for
  a paid option? There are so many options out there that I’m
  totally confused .. Any suggestions? Thanks a lot!

  2. august 2017 at 09:35
 • Reply Julianne

  Awesome post.

  4. august 2017 at 04:49
 • Reply extreme adventure

  It’s going to be finish of mine day, but before finish I
  am reading this great paragraph to improve my know-how.

  4. august 2017 at 06:36
 • Reply Mickey

  I was able to find good information from your blog posts.

  4. august 2017 at 06:53
 • Reply Selene

  I constantly emailed this web site post page to all my associates,
  for the reason that if like to read it afterward my links
  will too.

  4. august 2017 at 07:40
 • Reply Christen

  Hello, this weekend is good for me, because this time i am reading this fantastic informative post here at my house.

  4. august 2017 at 12:05
 • Reply niche podcast

  Nice post. I learn something totally new and challenging
  on websites I stumbleupon everyday. It’s always helpful to
  read through articles from other writers and practice something from their sites.

  4. august 2017 at 12:19
 • Reply business presentation

  Excellent way of describing, and pleasant article to get facts regarding my presentation subject matter, which i am going to convey in college.

  4. august 2017 at 12:46
 • Reply range cars

  I was able to find good information from your blog posts.

  4. august 2017 at 15:33
 • Reply Pansy

  This is very interesting, You’re a very skilled blogger.

  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
  Also, I have shared your website in my social networks!

  4. august 2017 at 15:34
 • Reply apple supporters

  I’m no longer sure where you’re getting your information, but great
  topic. I needs to spend some time studying more or working out more.

  Thank you for great info I used to be looking for
  this information for my mission.

  4. august 2017 at 18:14
 • Reply https://pt.wikipedia.org/

  Simply want to say your article is as astonishing.

  The clarity to your submit is simply great
  and i can think you are knowledgeable in this
  subject. Well along with your permission let me to seize your
  RSS feed to stay up to date with approaching post. Thank you a million and please continue
  the gratifying work.

  5. august 2017 at 05:03
 • Reply computer keyboard holder

  Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Safari.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let
  you know. The layout look great though! Hope you get the
  problem fixed soon. Many thanks

  5. august 2017 at 07:39
 • Reply Felipe

  Good way of telling, and good article to get data
  on the topic of my presentation subject matter, which i am going to deliver in university.

  5. august 2017 at 11:14
 • Reply smart keys

  Normally I don’t learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to
  try and do it! Your writing style has been amazed me.
  Thanks, very great post.

  5. august 2017 at 13:25
 • Reply exhaust manifold burns

  Outstanding story there. What happened after?
  Good luck!

  5. august 2017 at 16:02
 • Reply Leroy

  Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to take a look.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Excellent blog and amazing design.

  6. august 2017 at 07:56
 • Reply computer programming

  It’s really very complex in this full of activity life to listen news on Television,
  so I only use the web for that purpose, and get the hottest news.

  6. august 2017 at 15:05
 • Reply exhaust systems

  Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading?
  I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

  6. august 2017 at 18:44
 • Reply http://pceet075.cern.ch/Tools/ntofwiki/index.php/Peace_Indication_Earrings_And_Add-Ons_Bring_Completeness_To_Fashion_Feeling

  It’s actually very complex in this busy life to listen news on TV, so
  I only use internet for that reason, and obtain the most up-to-date information.

  7. august 2017 at 08:06
 • Reply Gavin

  I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really fastidious article on building up new web site.

  7. august 2017 at 16:25
 • Reply https://www.resellkorea.com/board_aaiF29/374595

  What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it
  has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution &
  aid other customers like its aided me. Great job.

  7. august 2017 at 16:26
 • Reply www.umimagiconline.it

  Thanks for your personal marvelous posting!

  I really enjoyed reading it, you are a great author.
  I will be sure to bookmark your blog and will often come back at some point.
  I want to encourage you to continue your great job, have a
  nice day!

  7. august 2017 at 18:25
 • Reply bed

  І needed to thank you for this good read!! I absolutely enjoyed every
  bit of it. I’ᴠe got you book-marked to check out new stuff
  you post…

  8. august 2017 at 08:20
 • Reply www.paintress.ch

  I absolutely love your site.. Very nice colors & theme.
  Did you build this website yourself? Please reply back as
  I’m trying to create my own blog and would love to find out where you got this
  from or what the theme is called. Appreciate it!

  8. august 2017 at 09:11
 • Reply Silvia Odete Morani Massad

  My family every time say that I am wasting my time here at
  net, however I know I am getting experience
  daily by reading such nice articles or reviews.

  8. august 2017 at 22:32
 • Reply http://famosos.globo.com/

  Thankfulness to my father who informed me about this blog, this blog is in fact awesome.

  9. august 2017 at 08:24
 • Reply Lelio Vieira Carneiro Junior

  If you would like to increase your experience just keep visiting this site and be updated with the latest
  news posted here.

  9. august 2017 at 10:07
 • Reply avon business

  I’m gone to convey my little brother, that he should also visit this blog on regular basis to take updated from latest information.

  9. august 2017 at 15:21
 • Reply Silvia Odete Morani Massad

  Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check
  out your website on my iphone during lunch break.
  I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic site!

  9. august 2017 at 16:57
 • Reply other

  I simply want to tell you that I’m very new to blogging and definitely loved this page. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You surely come with exceptional article content. Thank you for revealing your webpage.

  9. august 2017 at 18:20
 • Reply apple ipad

  Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to mention that
  I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll
  be subscribing for your rss feed and I am hoping you write again very soon!

  9. august 2017 at 21:36
 • Reply former chief operating

  Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to
  browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you
  provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, good site!

  10. august 2017 at 00:01
 • Reply brazil butt lift

  Your style is unique compared to other folks I’ve read stuff from.

  Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just book mark this page.

  10. august 2017 at 02:37
 • Reply startup business

  It’s not my first time to pay a visit this web site,
  i am visiting this website dailly and take good data from here everyday.

  10. august 2017 at 10:58
 • Reply backpacking travel

  My spouse and I absolutely love your blog and find many of your
  post’s to be just what I’m looking for. can you offer guest
  writers to write content in your case? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a
  number of the subjects you write related to here.
  Again, awesome blog!

  10. august 2017 at 13:30
 • Reply custom soccer jerseys

  I’m not that much of a online reader to be honest but your
  sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your
  site to come back in the future. Cheers

  10. august 2017 at 15:19
 • Reply cough

  Ӏ blog quite often and I trulу appreϲiate your information. Your
  articⅼe has really peaked my intereѕt.
  I will book mark your Ьlog and keep checking
  for neѡ information about once a week. I subscribed to your Feed too.

  10. august 2017 at 23:24
 • Reply holiday travel cruise

  It’s genuinely very complex in this active life to listen news on TV, so I just use internet for that
  purpose, and get the most recent news.

  12. august 2017 at 02:37
 • Reply xxxญี่ปุ่น

  Ӏ am regular visitor, how are you еverybody?
  This piece of writing pоsted at this web page is genuinely fastidiouѕ.

  13. august 2017 at 06:08
 • Reply getting education loans

  Thanks very nice blog!

  13. august 2017 at 20:22
 • Reply http://luizgastaobittencourtdasilva.info/tag/luiz-gastao-bittencourt-da-silva/

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice,
  keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to
  come back in the future. Many thanks

  14. august 2017 at 03:28
 • Reply innovative security

  Thanks for the good writeup. It in reality used to be a entertainment account it.
  Glance complex to far introduced agreeable from you! By the way, how can we keep
  up a correspondence?

  14. august 2017 at 03:47
 • Reply online business success

  Hello, after reading this awesome piece of writing i am as well delighted to share my know-how here with colleagues.

  14. august 2017 at 10:08
 • Reply specific niche podcast

  Link exchange is nothing else however it is only placing the other person’s webpage
  link on your page at proper place and other person will also do similar in favor of you.

  14. august 2017 at 12:24
 • Reply http://miniho.dothome.co.kr/

  Incredible points. Sound arguments. Keep up the amazing spirit.

  15. august 2017 at 08:57
 • Reply hydorgen car

  I pay a quick visit daily a few sites and websites to read articles,
  except this website offers quality based content.

  15. august 2017 at 09:21
 • Reply innovative security

  I think what you posted made a great deal of sense.
  But, what about this? what if you wrote a catchier
  post title? I mean, I don’t wish to tell you
  how to run your website, however suppose you added
  something that grabbed folk’s attention? I mean Jeanette
  Ottesen – The boy is mine mine mine ! – Jeanette Ottesen is kinda vanilla.
  You might peek at Yahoo’s home page and watch how they create article titles to get
  people to click. You might add a related video or a related picture or two to grab
  people excited about everything’ve written. Just
  my opinion, it would bring your website a little bit more interesting.

  15. august 2017 at 11:06
 • Reply travel magazine

  Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Firefox.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you get the
  issue fixed soon. Many thanks

  15. august 2017 at 13:21
 • Reply code scanners available

  What’s up every one, here every one is sharing these experience, so it’s nice to read this weblog, and
  I used to pay a visit this web site every day.

  15. august 2017 at 13:30
 • Reply great cars

  Excellent post. Keep writing such kind of information on your site.
  Im really impressed by it.
  Hello there, You’ve done an excellent job. I’ll certainly digg it
  and in my view suggest to my friends. I’m sure they’ll be
  benefited from this website.

  15. august 2017 at 18:30
 • Reply Google

  Google

  We came across a cool web-site which you may possibly take pleasure in. Take a appear in case you want.

  15. august 2017 at 23:40
 • Reply James Frazer Mann

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this fantastic blog!

  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to brand new updates and will talk about
  this site with my Facebook group. Talk soon!

  15. august 2017 at 23:42
 • Reply loan term

  Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and
  I was wanting to know your situation; we have developed some nice practices
  and we are looking to exchange techniques with others, why not shoot
  me an email if interested.

  16. august 2017 at 00:15
 • Reply jizz

  It is tһe best time to make some plans for tһe long run and it is
  time to be happy. I’ᴠe learn this post and if I may I desire to recommend you some intеresting things oг advice.
  Perhaps you can write next articles regarding this article.
  I wаnt to learn even more things apprоximately it!

  16. august 2017 at 05:48
 • Reply หนังav

  Asкing ԛuestions are actually pleasant tһіng if you are
  not understanding something fully, except this piece of writing offers pⅼeasant undеrstanding even.

  16. august 2017 at 07:48
 • Reply James Frazer Mann

  Thanks to my father who informed me on the topic of this webpage, this
  blog is really amazing.

  16. august 2017 at 20:10
 • Reply Silvia Odete Morani Massad

  Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
  Extremely useful information particularly the ultimate section 🙂 I care for such information a lot.
  I used to be seeking this certain info for a very lengthy time.
  Thanks and best of luck.

  16. august 2017 at 21:37
 • Reply Google

  Google

  That would be the end of this report. Right here you will locate some websites that we think you’ll appreciate, just click the hyperlinks.

  17. august 2017 at 02:33
 • Reply exhaust manifold

  Hi there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
  Is it very hard to set up your own blog? I’m
  not very techincal but I can figure things out pretty
  quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Cheers

  17. august 2017 at 03:42
 • Reply akhrot.in

  I absolutely love your blog.. Pleasant colors & theme.
  Did you make this site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my very own blog and
  would like to learn where you got this from or just
  what the theme is called. Many thanks!

  17. august 2017 at 03:56
 • Reply James Frazer-Mann

  Hello mates, fastidious post and fastidious arguments commented here, I am really enjoying by these.

  17. august 2017 at 07:56
 • Reply range cars

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found
  any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet
  will be a lot more useful than ever before.

  17. august 2017 at 07:58
 • Reply car diagnostics automobile

  This is a topic which is close to my heart… Cheers! Where
  are your contact details though?

  17. august 2017 at 12:09
 • Reply http://www.vector-marketing.com/

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
  though you relied on the video to make your point. You
  obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog
  when you could be giving us something informative to read?

  17. august 2017 at 17:01
 • Reply security service

  Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your further post thank you once
  again.

  17. august 2017 at 19:30
 • Reply Earth magnets

  Earth magnets

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nonetheless truly worth taking a appear, whoa did one particular master about Mid East has got a lot more problerms also […]

  17. august 2017 at 21:26
 • Reply adam and eve

  adam and eve

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

  18. august 2017 at 05:20
 • Reply hard surface protector

  hard surface protector

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nevertheless seriously really worth taking a appear, whoa did a single learn about Mid East has got additional problerms also […]

  18. august 2017 at 06:00
 • Reply pocket rocket

  pocket rocket

  […]check below, are some totally unrelated web-sites to ours, even so, they’re most trustworthy sources that we use[…]

  18. august 2017 at 17:04
 • Reply noithathonviet.com

  Hi, I would like to subscribe for this website to get latest updates, thus
  where can i do it please help out.

  18. august 2017 at 17:57
 • Reply Black TKD gi

  Black TKD gi

  […]we prefer to honor quite a few other web websites around the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages really worth checking out[…]

  18. august 2017 at 22:55
 • Reply online alarm clock sound

  Wow! Thank you! I continuously needed to write on my site something like that. Can I implement a fragment of your post to my website?

  19. august 2017 at 01:43
 • Reply dildos

  dildos

  […]we like to honor quite a few other internet sites on the net, even though they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

  19. august 2017 at 03:21
 • Reply adamandeve.com

  adamandeve.com

  […]check beneath, are some completely unrelated internet sites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use[…]

  19. august 2017 at 06:41
 • Reply niche podcast

  What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It
  positively useful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to give a contribution & assist other customers like its aided me.

  Great job.

  19. august 2017 at 08:28
 • Reply https://www.facebook.com/

  It’s remarkable for me to have a website, which
  is beneficial in support of my experience. thanks admin

  19. august 2017 at 08:46
 • Reply trouble codes

  Please let me know if you’re looking for a article writer for your site.
  You have some really good posts and I feel I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some material
  for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
  Kudos!

  19. august 2017 at 09:49
 • Reply benz infrared keys

  Hello everyone, it’s my first visit at this web site, and piece of writing is truly
  fruitful for me, keep up posting these types of articles.

  19. august 2017 at 13:16
 • Reply business enterprise

  I blog quite often and I truly appreciate your information.
  This article has truly peaked my interest. I will take a note of
  your website and keep checking for new information about once
  per week. I opted in for your Feed too.

  19. august 2017 at 16:57
 • Reply menu makanan bayi 7 bulan

  Today, I went to the beachfront with my children. I found a
  sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear
  and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.

  She never wants to go back! LoL I know this
  is completely off topic but I had to tell someone!

  19. august 2017 at 22:02
 • Reply code scanners available

  If some one needs to be updated with latest technologies then he must be visit this web page and be
  up to date daily.

  20. august 2017 at 03:56
 • Reply computer protection professionals

  Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to
  get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good success. If you know of any
  please share. Cheers!

  20. august 2017 at 08:15
 • Reply obd ii code

  Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow
  you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

  20. august 2017 at 09:45
 • Reply home security

  I used to be able to find good info from your blog articles.

  20. august 2017 at 10:17
 • Reply substitute keys

  hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked
  up something new from right here. I did however expertise a few technical points using
  this web site, since I experienced to reload the
  web site many times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining,
  but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and
  could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.

  Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for
  a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you
  update this again very soon.

  20. august 2017 at 12:22
 • Reply business campaign

  We are a group of volunteers and opening a new scheme
  in our community. Your web site offered us with
  valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our whole community
  will be thankful to you.

  20. august 2017 at 17:51
 • Reply cards alone

  Very shortly this web page will be famous among all blogging people, due to it’s pleasant articles or reviews

  20. august 2017 at 19:30
 • Reply pornxxx

  Ꭺppreciating the hard work you put into your weЬѕitе and ԁetailed information you offer.
  It’s nice to comе across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed
  informɑtion. Excellent reaⅾ! I’ve saved your sitе and
  I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  21. august 2017 at 08:48
 • Reply LilTuneChi

  LilTuneChi

  […]we like to honor lots of other web web pages on the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

  21. august 2017 at 13:17
 • Reply rap

  rap

  […]although internet sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they are essentially really worth a go via, so have a look[…]

  21. august 2017 at 14:34
 • Reply Sex toy review

  Sex toy review

  […]that is the finish of this report. Here you’ll locate some sites that we feel you will enjoy, just click the links over[…]

  22. august 2017 at 20:25
 • Reply slave kit

  slave kit

  […]we came across a cool site that you could enjoy. Take a search in case you want[…]

  22. august 2017 at 23:37
 • Reply Medical and Pharmacy Logos

  very interesting details you have mentioned , appreciate it for putting up.

  23. august 2017 at 03:38
 • Reply strap-on

  strap-on

  […]very handful of internet sites that transpire to be in depth below, from our point of view are undoubtedly well really worth checking out[…]

  23. august 2017 at 06:11
 • Reply cara agar anak doyan makan

  I got this website from my buddy who shared with me about this site and
  now this time I am browsing this site and reading very informative articles or reviews at this
  time.

  23. august 2017 at 10:26
 • Reply giant dildo

  giant dildo

  […]Every as soon as inside a although we choose blogs that we study. Listed below would be the most recent sites that we select […]

  23. august 2017 at 17:40
 • Reply World

  World

  […]that is the end of this article. Right here you’ll uncover some sites that we consider you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

  23. august 2017 at 18:11
 • Reply augusto de arruda botelho

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site offered us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community
  will be thankful to you.

  23. august 2017 at 23:20
 • Reply Cara Menang Parlay

  Thank yoᥙ a lⲟt for sharng this with all people yⲟu
  really recognise ԝhаt yߋu’re talking about! Bookmarked.
  Kindpy also discuss witһ my web site =). We may havе a link cһange contract among us

  24. august 2017 at 00:53
 • Reply cara membuat makanan anak anak

  This is very attention-grabbing, You are an overly professional blogger.

  I have joined your rss feed and look forward to in search of more of your magnificent
  post. Also, I have shared your site in my social networks

  24. august 2017 at 01:01
 • Reply Gopi Geet Katha

  I think you have remarked some very interesting points , thanks for the post.

  24. august 2017 at 04:11
 • Reply Hot Rubber

  Hot Rubber

  […]one of our guests lately suggested the following website[…]

  24. august 2017 at 04:37
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'