The boy is mine mine mine !

Udgivet i kategorien Nyt

Jeg havde den bedste og vildeste dag igår, og det var den bedste overraskelse jeg nogensinde har planlagt for min familie og venner (selvom der var mange af dem som allerede havde gættet hvad det var der skulle ske).

Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj 2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, haha! 😉

Ingen i vores familie kendte til vores planer, og alle var af den overbevisning at der skulle være bryllup næste år engang i maj, og at det i øvrigt ville blive i London (hvor Marco er opvokset). Vi havde oprettet et event på Facebook hvor vi ellers havde inviteret den nærmeste familie og de bedste af de bedste venner og veninder, og så havde vi ellers inviteret til ’Familie event’. I eventen havde vi skrevet noget i retning af, ’Aktivitetsdag for familien d. 15. juli, mødested Amaliehaven kl. 13, husk ordenligt med fodstøj og vær klar til at vandre lidt rundt’. Så havde vi også skrevet ’vi håber meget i kommer, for det bliver ikke det samme uden jer’, og det var nok der vi gav det hele væk ;/ Både min søster, mor, et par veninder, kusiner og min tante havde lidt gættet det, pisse irriterende røvbananer, haha 😉 Sjovt nok var det mest kvinderne som havde lugtet lunten, hmmm, interessant.

Anyways, folk mødte op, folk var SÅ glade, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, det var 22/24 grader i solen, København var fyldt med glade sommer turister, Marco og jeg var meget spændte men overlykkelige!! Det kunne ikke have været en mere perfekt dag.

Vielsen fandt fandt sted i Amaliehaven, nede i den ene ende hvor vi havde det hele for os selv, helt perfekt! Vi blev viet af den sødeste foged fra Københavns kommune, som sagde nogle vidunderlige og konstruktive ord til os, og så bagte solen ned på os medens vi sagde vores Ja’er.

 

Efter vielsen poppede vi noget champagne, jeg følte jeg havde vundet i Lotto, og der var totalt liv og glade dage. Vi fik taget lidt billeder både i Amaliehaven og ude ved vandet, man kan sige heldigvis at der var nogen der lidt havde på fornemmelsen hvad vi skulle, for der var folk der havde taget kameraer med og fik snappet de bedste øjeblikke i løbet af dagen! Tak Christian, love you!

Efter vi havde hængt lidt ud på kajen, taget billeder, skålet og krammet hinanden, gik vi (min gamle elskede mormor og jeg vraltede) op mod Kongens Nytorv. På vejen derop holdt vi et par pit-stop hvor vi krammede lidt mere og skålede i øl som nogle af Marcos drenge havde tryllet frem lige pludselig, det var totalt spot on. Oppe ved Kongens Nytorv skulle vi spise frokost alle 30 mand, på Bistro Royal. Jeg ved ikke om i kender stedet, jeg havde aldrig været der før og kører endda forbi der næsten hver dag, men hold nu kæft (undskyld mit sprog) hvor er det et fedt hyggeligt og rustikt sted med overfrådern mad! Vi havde bestilt en helt normal traditionel bryllupsmiddag, bestående af Cheeseburger med pomfritter, øl og vin til man ikke kunne mere. Totalt Marco-Jeanettemad! Vores gæster ELSKEDE DET, og Marco og jeg fik det præcis som vi havde ønsket os. Så til jer som elsker simpel kvalitetsmad til en billig mønt, så er Bistro Royal, Kongens Nytorv, STEDET i København. Just saying… (og dette er IKKE en reklame).

Selvom det hele var meget utraditionelt, fik vi da stadig lov til at føle de gamle danske traditioner en lille smule. Der var både rørende (improviserede) taler, slåen på tallerkener, tramp i gulvet, skåler med dertilhørende sange og bare masser af grin og kærlighed. Når alt kommer til alt har jeg en meget traditionel familie, så at de alle tog det så godt og bare elskede ideen og var med på den værste, men alligevel fik os til at føle lidt af traditionerne, var bare det bedste og vi kunne ikke være mere taknemmelige.

Efter vores bryllupsfrokost havde vi sådan set ikke planlagt mere, og havde egentligt regnet med at folk ville tage hjemad herefter, men folk blev sgu hængende J Nogle af drengene fik igen tryllet drikkevarer frem, på mystisk vis, og vi besluttede os for at slå os ned i Kongens have og ellers bare nyde solen og nyde hinanden. Her sluttede vi vores dag/aften og jeg kan roligt sige, at det var den bedste dag i mit liv. Altså det er jo pænt svært at slå dagen hvor vi fandt ud af det med bæbsen i maven, men de får lov at dele førstepladsen med hinanden, for dagen igår, d.15. juli 2017, er fandeme svær at slå <3

Der var en læser af min blog der skrev en kommentar til mit indlæg ’Velkommen til mit nye liv’, hun skrev noget i retning af ’at blive mor og stifte familie er den største sejr man kan vinde og så meget større end at blive verdensmester’. En anden læser skrev til ’Hvorfor lige en blog’, Det er mega fedt og sejt at være elite svømmere (var det selv i 80’erne) men det er bare så meget sejere at blive forældre. Så glæd jer’.

Jeg glæder mig til at se og mærke om I har ret, selvom det har I jo nok 😉

I’m a married woman!! Hallelu-JA!! 

16. juli 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

20 Kommentarer

 • Reply Pia

  Kæmpe stort tillykke til Jer <3
  Du havde vel ikke forventet at holde noget hemmelig for din mor 🙂
  Kh Pia

  16. juli 2017 at 19:16
 • Reply Mette

  Kæmpe stort tillykke med hinanden ❤ Det ser ud til at det har været den mest fantastiske dag ☀️

  16. juli 2017 at 19:20
 • Reply Caroline

  Kæmpe stort tillykke!
  Quick question – hvor er dine smukke, røde stiletter fra?

  16. juli 2017 at 19:25
  • Reply Jeanette Ottesen

   Hej Caroline,

   Mine røde stiletter er fra Christian Louboutin! Jeg købte dem i Paris, så ved ikke om den danske afdeling har dem. Men de er helt fantaststiske! Og så er de ruskind. xxx

   16. juli 2017 at 19:43
  • Reply Jeanette Ottesen

   Hej Caroline,
   mine stiletter fra brylluppet er fra Christian Louboutin 🙂

   20. juli 2017 at 20:10
 • Reply Laila

  Stort tillykke og fedt at i havde en god oplevelse på bistro Royal som vi også syntes er mega lækkert så godt valg nu i ikke kendte stedet!

  16. juli 2017 at 20:08
 • Reply Jeannette Nielsen

  KÆMPE STORT TILLYKKE MED DAGEN….❤❤…VI HAVDE OGSÅ GÆTTET DET
  Dejligt i havde en fantastisk dag

  16. juli 2017 at 20:12
 • Reply Susanne

  Kæmpe stor tillykke med brylluppet, det lyder som en helt fantastisk dejlig dag. Det er en dag du vil huske tilbage maaaaange gange. Når du bliver mor, slår det, det hele. Det er en helt ubeskrivelig følelse og alt den kærlighed man har det det lille menneske I har skabt ❤

  16. juli 2017 at 20:15
 • Reply Lone Sole

  Tillykke. Det er så fedt med bryllup. Og det er endnu vildere når man gør det lige som man gerne selv gider det, i stedet for at ligge under hvad alle andre syntes er korrekt. Jeres dag lyder helt fantastisk.

  16. juli 2017 at 20:32
 • Reply Saseline

  Tillykke smukke skat❤️❤️ Så mange dejlige ting som sker for dig, så glad på dine vegne

  16. juli 2017 at 20:36
  • Reply Jeanette Ottesen

   Tak søde smukke dig!!

   20. juli 2017 at 20:12
 • Reply Heidi Mikkelsen

  Kæmpe stort tillykke med både brylluppet og den lille bule på maven Det er jo for vildt – begge dele. Men du ser stadig kanon ud og med det dejligste smil. Bliv ved med det ❤️ Rigtig mang knus og kys fra mig

  16. juli 2017 at 20:42
  • Reply Jeanette Ottesen

   Tak søde dig!!!

   20. juli 2017 at 20:11
 • Reply Christine

  Stort tillykke med brylluppet. Synes bare, at det er for fedt at følge dig. I gør sgu tingene ret meget nede på jorden og på jeres egen måde. Fedt!!!

  16. juli 2017 at 21:08
 • Reply Pia Svenstrup

  Tak fordi du giver os lov til at læse om jeres privatliv. Sikke nogle spændende emner og jeg kan sagtens genkende Jeanette stemmen under læsningen, og hvor er jeg oprigtig glad for jeres vegne. Stort tillykke med alle jeres begivenheder.
  Sommerhilsen fra en fan og familie

  17. juli 2017 at 06:51
 • Reply Jesper Walbom-Nymark

  Stort tillykke, Jeanette. At få sin eneste ene er noget af det bedste. Vi blev gift 9/7-2016 og havde barnedåb samtidig og det var en fantastisk dag, aften og nat. Al held og lykke til jer alle 3

  17. juli 2017 at 07:57
 • Reply Jeanette Ottesen - Så blev mavsen luftet

  […] Læs om hele bryllupsdagen her. […]

  19. juli 2017 at 10:31
 • Reply Tina Sørensen

  Kæmpe stort tillykke til jer begge.
  I er bare så skønne sammen ❤

  19. juli 2017 at 11:34
 • Reply Bente

  Hjertelig tillykke Jeanette og Marco ❤️ Og ja at blive forældre slår alt. Glæd jer.

  19. juli 2017 at 12:28
 • Reply Annette Isager Thomsen

  Hjertelig tillykke med jeres bryllup. ❤️❤️❤️❤️❤️

  20. juli 2017 at 22:13
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'