Baby B’s fulde navn

Udgivet i kategorien Baby, Nyt

Jeg tror det er tid til den fulde navne afsløring af Baby B her på bloggen, så den kommer her 🙂

Marco har, lige siden vi bestemte os for navnet, villet have tatoveret hendes navn på sig, og det var vi så inde at få gjort igår!! For det første er det (synes vi selv) et mega fedt navn, og så er hun vores lille trofæ, så hvorfor ikke få det skrevet ind i vores kød og blod. Jeg skal også under nålen så snart jeg er færdig med at amme ♥

Hvornår er man i øvrigt færdig med at amme?

Er det noget B selv bestemmer? Er det noget jeg bestemmer? Overgangen sker måske ret naturligt?

Anyway, Baby B’s navn er…

Billie-Mai Ottesen Loughran

Ja, jeg synes jo selvfølgelig det er det sejeste navn, og det passer perfekt til hende! Jeg kalder hende faktisk bare Billie, men hendes fulde navn er Billie-Mai. Når hun selv får en mening, så kan hun jo selv bestemme om hun bare vil kalde sig Billie eller Billie-Mai ♥ Jeg tror ikke der er nogle i Danmark der hedder dette navn, så det er også et lidt unikt et af slagsen 🙂 I freaking love it!!!

I næste uge skal vi bl.a. booke tid i kirken til hendes barnedåb, det er sgu da lidt hyggeligt ♥

Tusind tak til Jeppe Dahl Tattoo som udførte et smukt stykke arbejde! Du kan tjekke hans arbejde ud på Instagram via hans profil @jeppedahl_tattoo.

Dejlig søndag til jer alle!

Lots of love

7. januar 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

21 Kommentarer

 • Reply Pia

  Stort tillykke med jeres prinsesse
  Syntes det et fantastisk unikt navn

  Godt nytår og al lykke på jeres vej

  Knus fra Farmor Pia

  7. januar 2018 at 15:40
 • Reply Morten

  Tillykke med hende.. specielt men meget sødt navne valg.. alt godt til jer alle tre fremover !

  7. januar 2018 at 15:41
 • Reply Line Sørensen

  Årh så fint et navn hun har fået stort tillykke med hende

  7. januar 2018 at 15:47
 • Reply Pernille Illum Vendler

  Så flot er navn jeg er vild med det. Vores piger hedder Hallie og Jessie også forholdsvis unikke navne i DK.

  7. januar 2018 at 15:51
 • Reply Anna

  Dejligt navn. Hvordan fandt i på navnet

  7. januar 2018 at 15:59
 • Reply Katrine

  Sødt navn 🙂 Hvordan fandt I på det?

  7. januar 2018 at 16:04
 • Reply Pia

  Flot navn ❤

  7. januar 2018 at 16:30
 • Reply Ole.

  Hej Jeanette. Stort tillykke med jeres lille ny. Spændende navn er sikker på at hun vil elske det. Hilsen fra Ole.

  7. januar 2018 at 16:42
 • Reply Michelle Olsen

  Så fint et navn 🙂

  Hos mig var det en blanding af min krop og min søn der bestemte hvornår amningen stoppede. Jeg ammede ham til han var 8 måneder. Jeg ville ønske jeg kunne have ammet ham lidt længere, for her spiser min søn stadig om natten, så det er virkelig besværligt med flasker om natten i stedet for bare lige at kaste babsen frem. 😀 Men min søn var bare virkelig vild med rigtig mad, så det var kun hyggeligt med babs om aften og natten. Og det kunne min krop ikke følge med på i produktion uden at jeg så gik og pumpede ud i løbet af dagen. Så mit gik i sig selv stille og roligt.
  Så det kan enten være kroppen der siger stop i forhold til mælkeproduktionen, det kan være din datter eller dig selv.
  De må jo først få rigtig mælk når de er blevet 1 år, så de skal enten ammes eller have flaske indtil da. 🙂

  7. januar 2018 at 16:42
 • Reply Luna

  Det er et flot navn i har valgt, det er helt unikt og smukt. Samtidigt er det en blanding af dig og Marco.
  PS hilse Marco fra mig Luna MK31
  Hilsen Luna

  7. januar 2018 at 17:13
 • Reply Tine

  Hej Jeanette
  Tillykke med din datter, hun er meget fin og sikke et flot hår. 🙂 Og navn.
  Mht. hvor længe man ammer, så hedder anbefalingen fra SST (som skeler til længden af barsel og kulturen herhjemme) minimum 1 år, gerne længere og fra WHO hedder det minimum 2 år, gerne længere. WHO kigger udelukkende på hvad deres undersøgelser tyder på er bedst for barnet og de har været ude at sige, at de 2 år gælder for ALLE babyer og ikke kun i udviklingslande.
  Hvor længe du vil amme er op til dig, bare du er obs på at babyer under 1 år har behov for mælk som næring og fravælger du amning, skal din baby ha’ mme.
  Man kan sagtens amme til barnet selv vælger det fra, det sker typisk mellem 2 og 7 år. Nægter en baby pludseligt at få bryst, kaldes det en ammestrejke. Man siger at fravælger en baby under et år amning, er det ikke fravænning, men netop en ammestrejke. Det kan fx. ske hvis barnet vænner sig til at få flaske, hvis nu der sker supplement med sådan nogle, da mælken løber hurtigere i flasken eller hvis mor bliver gravid igen og mælken ændrer smag/forsvinder.
  Amning handler om udbud og efterspørgsel, altså tilpasser det sig barnets behov. Generelt set og for de fleste betyder det, at hvis man kun ammer aften og nat, så tilpasser brysterne sig det. Det gjorde jeg længe med min datter uden problemer.
  Ønsker dig et langt og lykkeligt ammeforløb og husk, man kan ikke amme for meget. Amning er SÅ meget mere end mad.
  Hvis du er i tvivl om andet mht. amning, kan jeg anbefale facebookgruppen “Ammenet”, hvor der sidder uddannede ammevejledere klar til at svare på spørgsmål mandag og torsdag, samt facebookgruppen “Netværk for amning af børn 0-2 år – ammenet”, som er en støttegruppe for amning og hvor ammende kvinder (både nuværende og tidligere og nogle gange deres mænd) hjælper hinanden med tips, støtte og “det er helt normalt, det gjorde min baby også”-kommentarer, når man er ved at blive skør i hovedet over at babyen vil ligge ved brystet 24/7. Det ER nemlig helt normalt. 🙂
  Mvh. Tine

  7. januar 2018 at 17:36
 • Reply Helle

  Skønt navn og unikt
  I de fleste tilfælde stopper amningen gradvist og til sidst giver det sig selv. Mine drenge stoppede henholdsvis ved 7 og 9 måneder. Et godt tip til hvis hun i en vis alder ikke sover så meget om natten og skal have ofte mad, så kan en flaske vælling gøre trikket – den mætter længere og giver en længere sammenhængende søvn.

  7. januar 2018 at 17:53
 • Reply Mette

  Fint og specielt navn.
  Angående amning. Det er nok, som så meget andet, individuelt. Jeg har heldigvis næsten været forskånet for kampe og skrig og skrål i forbindelse med amme afvænning. De har alle tre klaret det selv med lidt indirekte hjælp. De er ammet i ca. 13 og 18 mdr. Hvor de sidste måneder inden 18 mdr. ikke har været med amning hver dag eller måske kun en amning dagligt.
  Amningen har været en naturlig nedtrapning. Da de begyndte at få fast føde, sluttede dagen med grød og amning, hvorefter de kun er blevet tilbudt vand om natten. Lige det har været lidt anstrengende (især fordi min ældste nægtede at spise grød og blev fuldammet i 8 mdr – hvilket betød nærmest non-stop amning om natten til sidst, inden jeg satte hårdt mod hårdt og gav vand).
  Da de var blevet 1 år, startede de i institution, og mens de er der, kan de jo ikke ammes. Så det gav en naturlig nedtrapning; også da jeg selv begyndte på arbejde igen.

  7. januar 2018 at 20:48
 • Reply Lene Skov Kristensen

  Tillykke med det flotte navn ❤️
  Vdr. amme-stop så giver det lidt sig selv. Uanset diverse anbefalinger og råd fra alverdens kloge mennesker, kan det jo ske, at moren på et tidspunkt ikke producerer mælk nok og så er man jo nødt til at give flaske. Min datter vejede 4,5 kg ved fødslen og da hun var 4 måneder havde jeg ikke mælk nok til hende længere, så jeg supplerede med flaske indtil 6 måneder og overgik derefter til flaske. Det fungerede fint.

  7. januar 2018 at 21:14
 • Reply Sidsel

  What Tine Said!!

  Meld dig ind i de Facebook-grupper, der bliver anbefalet – så får du viden, der er baseret på forskning og ikke forældet viden, som i de fleste tilfælde ødelægger amningen 🙂 der sidder maaaaange dygtige, søde og informerede kvinder, der kan hjælpe og støtte næsten i døgndrift!

  I forhold til ammespørgsmål skal du viiirkelig være påpasselig med de “råd” de får. Det er altid velmenende, men rigtig mange mennesker aner ikke, hvad det reelt kræver at amme, normal babyadfærd osv.

  Sæt dig ind i ammenet.dk’s wiki. De har så mange gode artikler. “Uro ved brystet”, “friamning”, “ammespring”, supplering”, “ammestrejke”, “sutteteknik”, “ammestillinger”, “myter” osv kan anbefales!

  7. januar 2018 at 23:08
 • Reply Rasmussen

  Bliver nødt til at spørge, om I har overvejet, at det på dansk hurtigt bliver til “Billig-Mig”?
  TILLYKKE med hende og alt godt til jer alle tre

  8. januar 2018 at 08:12
 • Reply Louise Winberg

  Stort tillykke med den smukke pige. Sikke et stort og lækkert hår hun har.
  Det kommer du til at høre MANGE gange fremover Jeg taler af erfaring, da min søn også blev født med masser af hår – og tabte det ikke.

  I forhold til amning, er det meget individuelt hvor længe det er. Der er mange faktorer der spiller ind.
  Da jeg selv ammede, var jeg desværre kun i stand til at amme ham de første tre uger. Jeg kunne simpelthen ikke mætte ham, og han skreg af sult/lå ved brystet næsten i døgndrift, da han var tre uger. Vi var vågen i døgndrift da han var de tre uger. Han fik en flaske med 80 ml. modermælkserstatning, og så slappede han af og kunne sove.
  Lægen anbefalede mig at fortsætte med amning og supplere med flasken. Det fungerede overhovedet ikke. Min mælk løb aldrig rigtigt til, så det blev aldrig den gode tykke mælk, der mætter. Jeg forsøgte at malke ud til 2×80 ml. dagligt (svarer til to amninger/måltider ved brystet). Jeg kunne ikke engang malke den mængde ud. Da han var fem uger opgav jeg amningen helt, og han kom fuldt over på flasken. Han fik flaske til han var ca. 1 1/2 år. Der sagde han selv fra og afviste aftenflasken. Det sidste halve år var der en naturlig nedtrapning i og med at han skiftede måltiderne ud med fast føde.
  Han sov igennem, uden at skulle spise om natten, fra han var 8 uger gammel.
  Da jeg valgte at opgive amningen, da det ikke kunne lade sig gøre/producerede ikke mælk nok, fik jeg en pillekur af lægen, der stoppede mælkeproduktionen helt. Det var utrolig hårdt at erkende det ikke kunne lade sig gøre. Til gengæld var det den helt rigtige beslutning at han blev flaskebarn. På den måde kunne vi få hverdagen til at fungere og også få lov at sove – alle parter.
  Jeg følte mig i starten som en vildt dårlig mor, havde vildt dårlig samvittighed og var ofte ked af det. Jeg fik at vide af både læge og sundhedsplejerske, at det var bedre at baby var mæt og kunne finde ro og jeg dermed også kunne få sovet og have et liv. Var låst fast hjemme da der max. var pauser fra amning i 30 min. af gangen – og kunne vare flere timer. Sådan var det i døgndrift.
  Der er ikke noget dårligt ved flasken, men jeg følte mig som en fiasko, at jeg ikke kunne give mit barn mad.

  Stort tillykke med lille Billie-Mai. Et unikt navn til en unik pige.

  Godt nytår og jeg ønsker jer alle en god og dejlig fremtid sammen.

  8. januar 2018 at 08:54
 • Reply Mai-Britt Arberg

  Skønt navn

  8. januar 2018 at 10:54
 • Reply Brigitte

  Kære Jeanette.
  Fint navn l har givet jeres lille pige.❤
  Ang. amning.
  Jeg har ammet alle 3 børn fuldt ud til de var 8 måneder. 2 af dem blev delvis ammet til de var 13 måneder. Den mellemste var meget syg som lille, så han blev deltidsammet til han var 2 1/2 år. (Vores læge sagde, at vi skulle være glade for at han tog alle infektioner på en gang. Han skal nok blive en sund og rask dreng, sagde vores læge dengang – og hun fik ret. Drengen er i dag 12 år og han har i årevis været meget mindre syg end jævnaldrende børn
  Så kære Jeanette, hvis du viljefast som du er, kan “overleve” den første tids smerter i brystet og brystvorter, så am endelig så meget og længe I – dig og Billie-Mai har lyst til. ❤
  Vores vestlige verden har desværre gjort bryster til 100 % sex objekter og det har fuldstændig ødelagt synet på amning, som er det vigtigste for vores børn. Vi har oprindelig fået brysterne for at kunne producere super mælk til vores afkom – intet andet.
  Hvis du gerne vil have bekræftet, at sådan burde det også være. Så tal med mennesker, der har rejst rundt i afrikanske lande. Der nede er det ikke usædvanligt, at man deltids ammer sine børn til de starter i skole.

  Der er udover de oplagte sundhedsmæssige fordele også disse bevidste fordele ved at amme: Klogere børn, mindre risiko for psykiske lidelser, god kæbe motorik (tale evne), det mor er vaccineret for, er den ammende baby også, så længe der ammes fuldt ud.
  Jeg ved ikke om det eksisterer endnu, men ellers kan jeg varmt anbefale bladet/foreningen Forældre og fødsel.
  De har før haft amme rådgivere og er fantastiske til at hylde amning.
  Kh
  Brigitte

  8. januar 2018 at 11:14
 • Reply Brigitte

  Jeg kom lige i tanke om mere, da jeg læste de andre indlæg…
  “Ammestrejke” kan skyldes, at lille Billie-Mai har ondt i nakken og det gør ondt at ligge ved det ene bryst.
  Det kan også komme i forbindelse med forkølelse, når det øre, der er nederst gør ondt.
  Søg i hvert fald for at få hende undersøgt, hvis I oplever hun pludselig ikke vil lægges til det ene bryst.
  Knus
  Brigitte

  8. januar 2018 at 11:25
 • Reply Louisa

  Super fedt navn… ❤️ men må skuffe med, at forældrene på Vesterbro er lige så opfindsomme som jer min søsters datter på 7 år gik i børnehave med en Billie-Maj (godt nok med j) I ønskes stort tillykke med jeres smukke lille mus sikke en fantastisk hårpragt

  29. januar 2018 at 19:55
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'