Svømme EM på kortbane – uden mig!

Udgivet i kategorien Nyt, Svømning

EM på kortbane i svømning starter imorgen, i Royal Arena i København, og det bliver uden mig. Det er sååååååå mærkeligt ikke at skulle svømme det og selvom jeg glæder mig til at skulle føde lige om lidt, og til at være mor, så glæder jeg mig allerede til at svømme et kortbane mesterskab igen!!! Jeg svømmede mit første EM på kortbane da jeg var 14 år gammel, og har kun misset et mesterskab siden dengang pga. en ribben skade, så at sidde her dagen før det hele går løs med kæmpe mave, er en smule mærkeligt.

Kortbane mesterskaber er mindre prestigefyldte, men MEGA fede og sjove at svømme! Det er selvfølgelig sjovest hvis alle ens hårdeste konkurrenter er tilstede til stævnet, så man kan få en ordentlig battle ud af det. Men som crawl og butterfly sprinter, kan man være ret sikker på at alle for det meste er tilstede og at det bliver nogle sjove og hurtige finaler, hvor alt kan ske! Jeg ved ikke hvorfor det altid er sådan, at konkurrencen i sprint disciplinerne, og specielt crawl og butterfly, altid er så hård, men jeg går ud fra at det bare er fordi det er det sjoveste at svømme, og der er derfor er flere om budet, og derfor flere konkurrenter. Men det er FEDT, og jeg elsker det! Jeg elsker at man aldrig ved hvad der kan ske i en finale i f.eks. 100 butterfly, det gør det hele lidt mere intenst og mega nervevragende. Det er lige præcis den følelse jeg savner og er dybt afhængig af.

Vi ses måske på TV2

Det er meningen at jeg skal i TV2 studiet og kommentere svømning under finalerne på torsdag, men jeg kan altså ikke love noget. Jeg er en uge fra termin, og jeg må indrømme at jeg føler det kan ske når som helst nu. Jeg er en omvandrende hval, og jeg har rigtig mange plukveer, så måske ser i mig i TV kassen på torsdag, måske gør i ikke. Uanset hvad, så kommer jeg til at følge de danske svømmere under dette EKM, det bliver spændende at se hvor mange medaljer de får skrabet sammen. Jeg ved faktisk ikke hvad vores rekord er for et EKM, men jeg plejer at vinde en 3-4 (individuelle) stykker, Mie Ø Nielsen plejer også at rive et par stykker og Rikke Møller kan man også altid stole på. Så har vi selvfølgelig vores OL guldvinder Pernille Blume som burde hive nogle stykker hjem i crawl sprinterne og udover disse profiler skal vi holde øje med de nye unge såsom Viktor Bromer (200 butterfly) og Emilie Backmann (50 og 100 butterfly).

Jeg håber meget jeg kommer til at kommentere på torsdag, da lige netop Emilie skal svømme 50 butterfly. Hun kunne sagtens gå hen og hive en medalje hvis det hele klapper for hende. Sidste år blev hun blandt top 8 til VM på kortbane, og nu snakker vi altså kun Europa, så der er bestemt gode chancer for hende i år.

Mig om 2 år?

Nu skal jeg jo lige føde en baby her om lidt, men der er EKM igen om 2 år, og jeg satser på at jeg er med der. Kan jeg ikke godt træne mig op på 2 år? Det er i hvert fald målet. Nu må vi se hvordan det hele kommer til at gå, det bliver et spændende forløb!!

Held og lykke til alle de danske vikinger!!! You’ve got this!!

Lots og love ♥

12. december 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

4 Kommentarer

 • Reply Gitte Olsen

  Selvfølgelig kommer du igen 🙂 jeg glæder mig til snart at se, hvad der har ligget i din flotte mave og ventet på at se dagens lys 🙂 🙂

  12. december 2017 at 18:09
 • Reply Thomas Carlsen

  Trist at du ikke er med denne gang for det er altid fantastisk at opleve dig i vandet, men det har nu også været fantastisk at følge dig her på din blok. Du Vinder ikke guld i bassinet denne gang, men du får snart noget som er langt mere værdifulgt. Held og lykke med det 😀 og så vil jeg glæde mig til at se dig i bassinet til EKM om 2 år 😀 Og en glædelig jul til dig og din familie

  12. december 2017 at 18:25
 • Reply Dorthe

  En skam vi ikke ser dig i vandet Jeanette. Men pyt . . . . . årsagen er jo vidunderlig. Held og lykke med fødslen ❤️

  12. december 2017 at 18:36
 • Reply Luna

  Jeg er helt sikker på at du godt kan nå at træne op på 2 år

  18. december 2017 at 16:13
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'