Podieplads, babygylp & amning

Udgivet i kategorien Nyt, Svømning

Det er måske ‘old news’, men jeg vandt fandeme en bronze medalje til DM i weekenden!

Jeg har ALDRIG været så glad for en dansk bronze medalje, og den har givet mig ekstremt meget blod på tanden, til at fortsætte det her sindssyge projekt jeg har gang i. Jeg havde absolut ikke regnet med at skulle på podiet til dette års DM, da det egentligt bare var et ‘kom igang igen’ stævne, efter at have født et barn. Vores målsætning var at komme i to finaler, og at have en fest og bare nyde at være tilbage i mit yndlingselement. SÅ at komme hjem med en bronze medalje i 50 butterfly, er mere end tilfredsstillende!

Hva’ så nu?

Nu er vi igang, og jeg er ivrig som aldrig før. Jeg vil det hele på den halve tid. Meeeen, jeg er jo også mor og  at have en lille guldklump på knapt 7 måneder, gør ikke tingene letterer. Billie-Mai er i en rivende udvikling for tiden, og alt går simpelhent så stærkt at jeg næsten ikke kan følge med. Hun er møg hamrende sjov og har den vildeste personlighed, og ja, så er hun ikke ligefrem et stille barn. Jeg ved sgu ikke hvad jeg havde forestillet mig, men havde da lidt håbet, at jeg ville få en lille stille pige, som bare sad og legede med sine bamser, men det er hun IKKE. Tværtimod. Hun er en vildbasse og skal være med til ALT, og når jeg tænker over det, så kan det jo heller ikke være anderledes. Hun er helt perfekt ♥ (og lidt krævende, haha).

Amning

Jeg ammer stadig Billie et par gange om dagen, så det var også super mærkeligt at skulle amme samtidig med at skulle sætte sig op til at svømme stævne. Og ja, alle de andre ting som også følger med et lille barn. Jeg kan bare konstatere, at mit liv som professionel svømmer har taget en drastisk drejning, og at intet bliver det samme som før.

Mange kvinder har spurgt mig, om hvordan jeg holder min mælkeproduktion oppe med al den træning. Svaret er simpelt, jeg spiser en masse og drikker store mængder vand/væske. Jeg har på intet tidspunkt fokuseret på at spise mig slank igen, tværtimod, jeg har spist mere end jeg plejer. Mit vægttab kommer udelukkende fra træningen, så derfor er det heller ikke gået så hurtigt som jeg godt kunne tænke mig, men til gengæld, så har jeg ammet Billie i næsten 7 måneder. Mit mål var 6 måneder, så at vi er oppe på 7 måneder nu med al min træning oven i hatten, er jeg vildt stolt af. Det handler om, at så snart jeg er færdig med træning, så skal depoterne fyldes op ASAP, så mælkeproduktionen ikke går ned. Og faktisk, så er det hele døgnet jeg skal sørge for at drikke meget væske, selv om natten står jeg op for at drikke et glas vand.

Så, det ER altså muligt at træne OG være i stand til at amme. Så bare kom igang ladies 😉 Der er ingen undskyldninger!

Min hverdag ser ud således, at nu handler det om at Billie har det godt, er mæt, har en tør ble og herefter kan jeg koncentrere mig om svømningen. Det er oftes at jeg kommer ud af døren med babytis på hænderne og gylp på tøjet, og ja, det er mega hårdt, men det er også totalt berigende og mega udfordrende. Og så er det jo så heldigt, at jeg ELSKER en god udfordring. Sååååå BRING IT ON!

 

Lots of Love

19. juli 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

1 r

  • Reply Henriette

    Hej Jeanette. Har været inde og kigge på Gentofte loppemarked, og det er jo mega stort ☺ Har du mulighed for at fortælle hvor du og Marco ca kommer til at stå? Jeg har strikket til Billie-Mai, så det kunne være sjovt at hilse på jer Hilsen Henriette

    6. august 2018 at 11:39
  • Skriv en kommentar

    Du vil måske også ku' li'