Hello hello

Jeg er netop hjemvendt fra La Santa sport (Lanzarote), hvor jeg har deltaget i TV programmet Stjernetræf. Det var smadder sjovt, og jeg mødte nogle helt fantastiske mennesker. Jeg må selvfølgelig ikke afslører noget om hvordan det gik, men det var helt klart en oplevelse for livet!

Idag, søndag d. 14 feb. rejser jeg til Polen på træningslejr i 8 dage sammen med min klub, KVIK Kastrup, og derefter skal jeg et smut til Japan, og deltage i et invitations stævne. Glæder mig for sygt til at komme til Japan, har aldrig været der, og har hørt mange fantastiske ting om Tokyo, som er byen hvor vi skal bo.

kommer med en update når jeg når så langt. Nu går turen i hvert fald til Polen, med 3 træninger om dagen. Det bliver forfærdeligt hårdt, men det er det hele værd i sidste ende 🙂

chill 😉