Drømme & Ambitioner – Danske Bank

Udgivet i kategorien Nyt, Real life

Vi skal alle have lov til at drømme, og vi skal have lov til at drømme stort! – det har jeg altid gjort. Vi skal alle have lov til, at have helt basale kliché agtige drømme, som kun prinsesser og prinser i et eventyr ville kunne opnå. Det er helt okay, DU er helt okay som du er, du skal have lov til at gå DIN vej, også selvom alle ikke lige er enige om det, og også selvom du måske bliver anset for at være lidt anderledes. Kig dig ikke tilbage, og vær din helt egen ♥

Disse ord står jeg 100% inde for, og disse ord prøver jeg at formidler videre til dem som gider lytte. Jeg har drømt rigtig meget gennem min karriere, jeg har tænkt store tanker og gået min egen vej. Derfor er jeg nået langt, og har opnået meget i min karriere som professionel svømmer. Jeg har selvfølgelig også ofret ekstremt mange ting, men jeg har fået meget mere end jeg har ofret. Det har været, og er det hele værd.

Comfort zone

Igår havde jeg fornøjelsen af at snakke om drømme og ambitioner, foran en masse folk i jakkesæt fra Danske Bank. Det var et lidt andet publikum end jeg er vant til, men det var super fedt! Det er altid spændende at prøve noget nyt, og komme lidt ud af min ‘comfort zone’, og så var det skønt at opleve sommerfugle i maven igen. – dem har jeg iøvrigt savnet! Jeg ELSKER at være små nervøs! Hvor mærkeligt det end lyder, så elsker jeg bare følelsen af at skulle ud og præstere, og elsker den nervøsitet der for det meste følger med. Men det er en god nervøsitet, forstår i? Den der følelse af, at det hele er lidt uvist, men man ved at man kan, og om ikke andet, så VIL man! Og, hvis alt går galt, ja, så prøvede man i det mindste. I FREAKING LOVE IT!

Jeg er ikke god til ikke at lave noget, og det stammer nok fra barns ben af, da vi havde en regel derhjemme, om at man ikke bare måtte sidde på sin flade, men at man skulle ud og lave et eller andet. Da jeg blev træt af at danse jazzballet og disko som 11 årig, jamen så måtte jeg finde mig en anden sport med det samme. Det blev så riffelskydning (for en kort stund)?? – but why? Og så blev det svømning 😉

Det her kick jeg får når jeg er ude at præstere, uanset hvad det er, så er det det som holder mig kørende. Og som gravid, ja der oplever jeg det ikke så tit 😉 Jeg tilbringer rigtig meget tid helt stille og roligt, men når jeg så får lov at komme ud og snakke om min karriere og hvad elitesport indebærer, så lever jeg helt op igen!

Så TAK for det 🙂 Glæder mig allerede til næste gang ♥

Drømmer du??

 

29. september 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

3 Kommentarer

 • Reply Gert ottesen

  Det der gør min datter til den hun er, en stjerne så fyldt med troen på at lykkes – levet i dette ordsprog.

  I never Lise
  EITHER I WIN OR I LEARN
  Til alle jer der vil nå livet hvor det er sjovt – lev i jeres adfærd

  29. september 2017 at 18:35
 • Reply Betina

  Jep. Jeg kender alt til det. Jeg drømmer også stort – om at leve af at kunne male malerier en dag.
  Det er noget af en utopi, men man har lov at drømme, som du skriver. Og hvem ved….måske en dag det går i opfyldelse (når jeg har fået lidt mere erfaring)
  Hils Cille og pøj pøj med fødslen når du når dertil 🙂

  29. september 2017 at 19:06
 • Reply Iben stougaard

  Hvor har du ret 🙂 godt skrevet!!

  1. oktober 2017 at 08:43
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'