De kulørte blade + vinderen af 3. advents konkurrence

Udgivet i kategorien Nyt, Real life

Glædelig 3. søndag i advent allesammen ♥

Ja, jeg har stadig ikke født, og jeg nærmer mig nu min terminsdato med hastige skridt. Det er lidt sjovt hvor stor opmærksomhed der er omkring mig og min ufødte baby lige i øjeblikket, og også lidt forstyrende. Misforstå mig ikke, jeg elsker at dele med jer her på bloggen, men når journalister begynder at ringe til min mand for at spørge om jeg har født, så er det lidt over grænsen. Så en venlig opfordring til de kulørte blade og aviser for den sags skyld, lad os lige være lidt, i skal nok få det at vide så snart vi er klar til at dele 😉 Tak.

Vinderen af Hafnium loafers

Jeg har fundet vinderen af de smukke loafers fra Hafnium Copenhagen, se om det er dig under billedet ♥

 

Tillykke til: Line Rygård

Line, du skal være sød at sende os dine adresse og kontakt informationer, og så sender vi dig et lækkert gavekort på nogle Hafnium Copenhagen loafers med valgfri farve pels ♥  Du skal bare skrive til denne e-mail:  helle@lindvig.name.

Tusind tusind tak fordi så mange følger med herinde og for alle jeres søde og varme kommentarer! Jeg sætter utroligt stor pris på dem allesammen. I næste uge kommer der flere gaver på bloggen, og det er specielt interessant for dem som måske, ligesom jeg, går og venter sig, eller allerede har små børn 😉

Dejlig søndag aften til jer ♥

psssst, der er kun 1 uge til juleaften!!!!!

 

17. december 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar

Du vil måske også ku' li'