The shitting machine

Udgivet i kategorien Baby, Nyt, Real life

Billie-Mai er fuldstændig igennem vidunderlig ♥

– og jeg vidste ærligtalt ikke at man kunne elske på denne måde. Det er sgu rigtigt hvad de siger, man ved ikke hvad kærlighed er før man får et barn. Det er bare en helt anden form for kærlighed. Udover at jeg stadig er lidt i ‘babymoon stage’, så har vi allerede oplevet en masse sjove ting med Billie-Mai, og måske også en ting eller to hvor jeg ikke vidste om jeg skulle grine eller græde!

Aldrig mere..

Jeg har lavet en lille liste om ting jeg aldrig mere vil gøre/anskaffe mig medens jeg har små børn. Jeg har fundet ud af, at det bare ikke er det værd. Hvis jeg har en pæn og dyr trøje på, så bliver den bare gylpet til, og hvis jeg sidder i en dyr stol, jamen så kommer der også gylp på, eller værre endnu, lort… Billie-Mai har allerede ødelagt en af vores lænestole, faktisk en rigtig god ammestol, som nu har en lidt anden farve og en anelse anderledes lugt end før. Jeg stod og skiftede B, og lige bagved mig står denne her ammestol. Jeg stod og fumlede med hendes ben for at holde dem i ro (hun er mega aktiv og spjætter helt vantvittigt med de små stænger), og stillede mig derfor med siden til, da det var lidt nemmere at holde styr på det hele. Da jeg så drejer mig, vælger hun at skide, i en lårtyk stråle, 3 meter ud i luften. Hun rammer stort set alt, undtagen mig…

Lænestol, vores seng, hendes egen krybbe, et par meget dyre puder, vores guldtæppe og en smule gulv er hvad hun formådede at ramme. Ret imponerende faktisk. Vi fik de fleste af tingene rene igen, men lænestolen var ikke til at redde, så nu er det bare den stol med lort på… Vi sendte den til rens, men det bliver sgu aldrig den samme stol igen. I den her situation vidste jeg seriøst ikke om jeg skulle grine eller græde, det var jo så komisk men på samme tid super træls. Der gik lige 10-15 minutter hvor jeg ikke lige kunne kigge på hende, skulle lige sunde mig, mor var skuffet… Trods alt er det en god historie, og når hun bliver gammel nok til at tjene sine egne penge, så skylder hun mig en ny stol 😉

Jeg vil aldrig mere:

 • Tage en pæn/dyr bluse på når jeg ammer eller bare sidder med B.
 • Købe dyre møbler så længe jeg har små børn.
 • Købe dyrt tøj til B (det er jo penge lige ud af vinduet. Hun gylper eller skider på det konstant og så vokser de jo ud af det efter NO TIME!).
 • Gå op i rengøring så meget. Det er nyttesløst. Bare ta’ en slapper og lad der være rodet.

Anyway, ellers går alt fantastiskt 😉

Bortset lige fra de der satans D-dråber! Er der nogle der også har problemer med dem og de smås maver? Bille-Mai bliver meget utilpas hver gang jeg giver hende dem. Hun får noget mavekneb af den lidt voldsomme salgs, tror jeg. Idag har jeg netop købt nogle andre dråber (Lactocare) som både skulle indeholde D-dråber og mælkesyrebakterier som så skulle hjælpe på maven. Håber virkelig de hjælper! Lidt irriterende at de er så vigtige de der D-dråber, gad godt at lade være med at give hende dem. Nu prøver vi de her Lactocare dråber, og så beder vi til at de hjælper lidt på den lille bitte mavse ♥

Det er fantastisk at så lille et menneske kan vokse sig så stor og stærk. Glæder mig hver dag til den næste og elsker lige nu og her. Sikken et liv jeg pludselig har fået, jeg er fuldstændig helt igennem forelsket i alt hvad det fører med sig.

Hyggestunder som dette er uvurderligt ♥

Husk!

At i kan bestille jeres bleer på Babykasse.dk og få dem leveret direkte til døren. Genialt koncept og en kæmpe hjælp! Og i øvrigt kan du bestille meget andet end bare bleer derinde 😉

Dejlig mandag aften allesammen!

 

29. januar 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

19 Kommentarer

 • Reply Maja

  Hvor er hendes lille seng fra? Den er virkelig fin! 🙂

  29. januar 2018 at 18:41
  • Reply Jeanette Ottesen

   Den er fra stokke 🙂

   30. januar 2018 at 16:47
 • Reply Johanne Kristensen

  Shit hun er cute hende Bille-Mai!! Vores lille mouse havde virkelig maveproblemer, som førte ‘kolik’ gråd med sig i 2 måneder puha! Vi skiftede også til Lactocare, og de hjalp! Håber jeg også de vil gøre hjemne hos jer, og tillykke med hende!

  29. januar 2018 at 18:43
 • Reply Nina

  Vi havde også mave problemer med D dråber og meeeeget lange nætter.. men vi stoppede 1 uge for at få ro på maven og startede så langsomt op 1 dråbe om dagen første uge og så amning lige bagefter, 2 dråber om dagen anden uge osv osv. Og så vupti så lykkedes det og uden maveknep.. vi prøvede også alverdens forskellige mærker, men endte bare ud med den billige fra apoteket da vores SP sagde der ikke er test på den ene er bedre end den anden..

  29. januar 2018 at 19:00
 • Reply Monica

  Jeg havde også en lille pige med mavebesvær pga. D-dråber. Jeg skiftede til lactocare pga. og det blev så meget bedre. Havde jeg vidst hvad det kan gøre af forskel, så havde jeg valgt lactocare som det første
  Det gik fra slem slem forstoppelse til helt normal mave her ☺️

  29. januar 2018 at 19:05
 • Reply Karina Vendel

  Hold nu op, jeg må grine af dit indlæg her
  Historien om lorte strålen, er som taget ud af mit liv.
  Da min søn var lille, for snart 15 år siden, var han stor mester i den øvelse med at skide langt, hver gang han lå på pusle bordet.
  Hans værelse var konstant dækket til i kartoffelmel, for at suge det der gule prut op.
  Det værste var da min morfars urne skulle i jorden. Hele familien var samlet og skulle følges hen til bedemanden, som skulle sætte urnen ned. Lukas synes han skulle af med noget i autostolen, og vupti så var der lort helt op til nakkehårene.
  Jeg lå der på bagsædet af bilen og kæmpede med tingene, familien måtte gå for kunne ikke lade bedemanden vente længere. Fik alt tøjet af drengen, vasket ham og mig selv med vådservietter, rent tøj på og alt det beskidte ned i bunden af bilen. Skyndte mig efter de andre og nåede at se morfar komme i jorden.
  Men da jeg kom tilbage til bilen og åbnede døren, så lugtede der SÅ hæsligt, at jeg nærmest ikke kunne få luft.
  Det var ikke den eneste gang at tingene endte sådan.
  Men ellers knægten ubetinget alligevel

  29. januar 2018 at 19:06
 • Reply Louise

  Venter selv en lille dreng, og frygter sådan de d-dråber – har hørt så mange har problemer med dem. Efter sigende skulle det være den kokosolie som de fleste d-dråber er opløst i, som giver bøvl med maven. Ved nogle anbefaler nogle d-dråber opløst i jordnøddeolie eller de helt almindelige kapsler (d pearls) – hun skal selvfølgelig ikke have kapslen, indholdet skal bare klemmes ud.

  Tal med din sundhedsplejerske om alternativerne.

  Held og lykke!

  29. januar 2018 at 19:13
 • Reply Vibeke

  Vi startede ud med latocare, det gik fint, da de var brugt op tænkte jeg at nu kunne vi godt gå over til den lidt billigere version af D dråber, det vidste sig MEGET hurtigt at vi skulle tilbage til latocare, og nu er der igen ingen problemer. Håber det samme sker hos jer

  29. januar 2018 at 19:48
 • Reply Henriette Dahlmann

  Ja dit indlæg idag er for morsomt. Kan lige se det for mig Den gule farve holder bare ved.
  Bortset fra det så har lille B fået en kopi af din næse Og hold da op hvor er hun blevet stor og lang. En rigtig svømmer

  29. januar 2018 at 19:55
 • Reply Tanja

  Tror rigtig mange oplever det du beskriver og ja man ved ikke om man skal grine eller græde
  Må kommentere lidt på d-dråber. Det er rigtig at flere oplever bøvl med maven lige ved opstart. Det er dog ikke entydigt om det er d-dråber eller om det er det appetitspring der også ligger lige der ved 14-18 dage og i øvrigt også der man siger mælken er løbet til. Flere skriver lactocare er gode og det er de også. En skrive de stoppede d-dråber og langsom øgede mængden. Det er klart det jeg hører er den bedste måde.
  Er du i tvivl så tøv ikke med at spørge din sundhedsplejerske.

  29. januar 2018 at 20:16
 • Reply Lonni Kloster

  Vi har haft gode erfaringer med køb af dråber med jordnøddeolie og samtidig zoneterapi.
  Da vi blev forældre til den første datter og startet med d-dråber fik hun frygtelig mavekneb efter ca. 2 uger og hvert måltid blev en tiltagende pine for forældre og baby.
  Hold da op det hjalp!
  Efter to behandlinger med zoneterapi og skifte til d-dråber med jordnøddeolie var det jo en jelt anden pige vi fik

  29. januar 2018 at 21:15
 • Reply Camilla

  Mine (4) børn har alle reageret dårligt på d-dråber så jeg stoppede tidligt med dem. Bagefter fik jeg igen nemme, glade børn der sov fantastisk. Nu er de største børn knap 16 og 13 og fejler ingen ting.

  29. januar 2018 at 21:17
 • Reply Kathrine

  Vi havde også problemer med de D-dråber, som man kan købe ‘alle steder’. Vi blev rådet til dem fra scanmedic, fordi de er lavet på jordnøddeolie i stedet for kokosolie, som de fleste andre er lavet på, hvilket nogle børn får ondt i maven af.

  29. januar 2018 at 21:41
 • Reply Mamma83

  Vores ældste datter led af forstoppelse i 1 1/2 år, det var desværre først efter så lang tid, at vi fandt ud af at det skyldtes de åndsvage dråber 🙁 Da situationen gentog sig med vores mellemste, stoppede jeg straks og i samråd med sp aftalte vi at jeg spiste fisk hver dag til frokost og så gik det lige op i forhold til amningen. Vi startede så med D-dråber igen, da han var 4 mdr, da det skulle være der, babys tarme er fuldt udviklede, og så gik det så fint. Jeg fik af vide at jeg helst skulle holde mig fra jordnøddeolie, da der skulle(?) være en forhøjet risiko for udvikling af overfølsomhed for nødder (det kunne jeg ikke lige overskue risikoen for ;-)). Vi lavede den samme manøvre med vores yngste barn, uden problemer.
  Held og lykke med den lækre (og skide-haftige) B-M 🙂

  30. januar 2018 at 12:51
 • Reply Nikoline

  Den sødeste lille pige, med de mest flinke forældre! Jeg vil savne at servere for jer i bageren, i forstod bare at gøre enhver dag god når i trådte ind af døren, tak for at være de sødeste kunder, i berigede i den grad mit arbejdsliv❤️
  Jaa, Babylort går ikke sådan liiige af igen Især ikke den remouladefarvede slags ‍♀️ Min dreng har altid skidt derud af, men jeg har læst om at zoneterapi skulle være meget virkningsfuldt

  31. januar 2018 at 20:15
 • Reply Helle

  Jeg har købt D-vitamin på spray. De er købt i en helse-butik. Vi havde ikke problemer med maven, men lille Agnes gylper helt vildt, og jeg var bange for, at hun gylpede det hele op igen.
  Jeg læste at denne spray bliver optaget i kroppen/slimhinder hurtigt, så derfor prøver vi den

  31. januar 2018 at 22:16
 • Reply Kari Soot

  Hei, fantastisk skrevet. I Norge bruker man ofte kiropraktikk på små babyer med mageproblemer/kolikk. Dette er ofte en stor redning for småbarns familier som ikke får sove på grunn av babyens mage problemer.

  1. februar 2018 at 12:42
 • Reply Mette

  Jeg kan slet ikke genkende problematikken med D-dråber. Til gengæld synes jeg ikke, maven var helt god før henad de 3 mdr. Jeg så det først efter 3. barn, men det har været gennemgående, at de første tre måneder har været præget af umodne tarme. Derefter var de glade for tremmesengen og for barnevognen og havde en rytme, der nogenlunde var til at regne med.
  Som nybagt mor går ret meget af ens tid med at lugte af gylp og syrligt remouladelort .
  Først er ens eget tøj og babys tøj plettet af mælk, gylp og lort. Siden er det savl og mos. Savl giver også mærkelige pletter, selvom det lyder sært. Når jeg har fundet gemt babytøj frem, har det savleskjolder, der ikke var der, da det blev pakket væk.

  5. februar 2018 at 10:34
 • Reply Mette

  Et lille råd til gule pletter er at rense med vand og opvaskemiddel og så sætte stoffet ud i solen. Det lyder skørt men det virker!

  22. februar 2018 at 21:25
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'