The comeback plan!

Udgivet i kategorien Nyt, Real life, Svømning

Så er planen lagt… eller det vil sige, planen om et comeback er sikker, men hvordan det skal gøres er stadig lidt usikkert. Jeg er super tændt på ideen og min motivation er der 100%, men jeg har bare et andet liv nu, og det er ikke kun op til mig om det kommer til at fungere eller ej.

Billie-Mai er møg lækker og møg sej og en relativt nem baby, der er bare én ting hun meget gerne må blive bedre til, nemlig at sove! Hun er blevet markant bedre, og sover egenligt ret godt, men jeg ved jo hvad elitesport kræver, og jeg ved hvad der skal til for at jeg præsterer bedst, og det er IKKE med afbrudt søvn hver eneste nat. Jeg skal have min søvn før jeg kan træne fuld tid, men heldigvis er der et halvt års tid til at jeg skal op i fuld træningsmængde, og så satser vi på at Billie sover igennem til den tid 😉 Ikke?

Rutiner?

Hvornår får de fleste børn egenligt en rigtig ‘soverutine’?

Amning – hvor lang tid skal man amme? Altså hvad er bedst? Man kan jo sagtens læse en masse bøger om det, men hvad er jeres erfarringer? Og hvornår skal man så begynde at introducere fast føde?

Der er ingen tvivl om, at det ville være bedst for min sport hvis jeg kunne komme af med de her mega babser og begynde at gå lidt på slankekur, men hvad er bedst for Billie? Min sport fylder meget og jeg vil rigtig gerne hurtigt tilbage i form, men B kommer selvfølgelig først.

Hovedsponsor

For at det hele skal lykkes, så kræver det jo en økonomi som kan opfylde alle de behov jeg har for at komme i bedst mulig form. Jeg skal kunne satse på svømningen fuld tid og samtidig få mit familieliv til at køre. Jeg går uden om systemet denne gang, dvs. at jeg ikke er en del af det nationale træningscenter eller får støtte af Team Danmark eller dansk svømmeunion. Marco skal være min træner og Billie kommer med på kanten når jeg ligger i vandet – ja, en noget anderledes hverdag. Vi får ingen økonomisk støtte af hverken dansk svømmeunion eller Team DK, så derfor leder jeg efter en hovedesponsor som er interesseret i at være en del af mit comeback og følge mig til forhåbenligt at kunne slutte af til OL i Tokyo 2020. – såååååå hvis det er dig, så skriv os lige en besked ik 😉 haha!

Artikel på TV2 om mit ‘comeback’

Læs artiklen HER

Igen undskyld at der er lidt langt imellem mine blogindlæg, jeg prøver at få alt til at spille, men der er simpelhent ikke nok timer i døgnet…

Lots of LOVE ♥

PS. Jeg havde ikke tid til at rette indlægget for stavefejl og diverse, sorry! Billie var sulten…

 

12. marts 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

19 Kommentarer

 • Reply Lene Skov Kristensen

  Ikke for at tage håbet fra dig, men min datter er 3,5 år og sover stadig ikke igennem. Jeg ammede hende fuldt ud til hun var 4 måneder og derefter delvist til 6 måneder grundet for lidt mælk, så supplerede med flaske. Hun vejede også 4,5 kg ved fødslen, så der skulle produceres noget. Jeg begyndte at introducere skemad da hun blev 4 måneder, men jeg skulle have ventet for hendes mave var slet ikke klar.
  Held og lykke med din svømmetræning!

  12. marts 2018 at 19:54
 • Reply Helle

  Jeg ammede begge mine drenge til de var omkring 8 måneder og der var godt sug i dem, så jeg tabte mig ret hurtigt 🙂 Min første søn fik en flaske vælling at sove på da han var 4-5 måneder og det gjorde straks, at han sov mere end 3 timer ad gangen om natten. Jeg husker stadigvæk følelsen af at have sovet 5 timer i træk 😀
  Det er vigtigt at lavet en rutine om aftenen, så de får en oplevelse af at nu er det puttetid. Med vores den første var det et helvede fordi han havde kolik og skreg hver aften fra kl. 17-20 indtil han var 5 måneder, så det var først derefter vi fik indført et putteritual. Og så gik det rigtig fint.
  Og så lad dem endelig vænne sig til at sove i lys og med lyd omkring sig – hvis man vænner dem til at der skal være mørkt og stille, så bliver det svært at få dem til at sove ude.
  Det var lidt af de erfaringer vi gjorde os da vi blev forældre – håber det hele flasker sig for jer og du får din afslutning på din flotte karriere 🙂

  12. marts 2018 at 19:59
 • Reply Gitte Olsen

  Hvor ser du godt ud 🙂 med hensyn til sovevaner – så bestemmer de jo sjovt nok endnu hvornår de vil sove 😉 😉 Min erfaring med amning er, at man skal amme så længe man føler sig i stand til det. Hvis du føler, at det tager for meget på din krop- også med hensyn til søvn, så giv en flaske lidt sent på aftenen, så sover prinsessen også mere og bedre 🙂 Selvfølgelig kommer Billie i første række, det er jo ligesom derfor vi får børnene, men med flaskemad kan det blive lidt lettere 🙂 de anbefaler, at man venter med skemad til omkring 4 md, det er bl. a. fordi barnet skal have udviklet spiserefleksen . Men gør som os andre – prøv dig frem 🙂 Held og lykke med Billie, hun ser ikke ud til at mangle noget med de fine lårbasser 🙂

  12. marts 2018 at 20:02
 • Reply Sisse

  Rutiner er vist ikke noget småbørn har sundhedsstyrrelsen anbefaler fuldamning i 6 mdr og delamning til de er 12 mdr. Men det er jo op til den enkelte mor/barn/familie har hvad der fungerer bedst for den/dem fra 4.mdr kan man begynde at introducere mere fast føde som vælling og grød og stille og roligt mere og mere “rigtig” mad.

  12. marts 2018 at 20:03
 • Reply Henriette Dahlmann

  Hej Jeanette.
  Har i tænkt på at læne jer lidt op af nogle andre på ELITE plan som har stiftet familie og gjort et comeback?
  Jeg er så sikker på at vi kommer til at se dig svømme til OL 2020.
  Belive

  12. marts 2018 at 20:16
 • Reply Sabrina

  Først må jeg sige at jeg tager hatten af for dig og dit drive. Synes det er mega fedt

  Min søn på 11måneder ammede jeg til han var 9mdr. Han blev stille og roligt introduceret til lidt grød da han var 4mdr. fordi han var så klar til det. Han fulgte os når vi spiste og viste interesse for det. Der gik ca 1 måned før han kunne spise et halvt måltid og så tog det fart. Dog ammede jeg ham fuldt ud til han var 6mdr, da Sundhedsstyrelsen anbefaler det, så han fik altid tilbudet og bryst efter et måltid. Da han var 6mdr, spiste han godt og vel 3 fulde måltider mos, morgen middag og aften. Så ved de måltider tog jeg amningen væk, så han kun fik formiddag og eftermiddag, og selvfølgelig fuldt om aften og natten. Da han var 7,5-8 mdr spiste han han og små måltider til formiddag og eftermiddag, så jeg valgt at fjerne amningen. Da han var 8mdr. Læste jeg mig lidt frem og synes også det var tid til at vi trappede ud af natamningen. Så jeg begyndte at amme ham kl 19 når han skulle i seng og så igen første gang han vågnede, men tidligst kl 22. Efter det tidspunkt så skulle han nusses og hjælpes til at finde søvnen igen. Vil dog sige at jeg ammede ham tidlig morgen ved 4-5 tiden når han vågnede, fremtid han var 9 mdr. Og så gik vi over til flaske ved kl 19 og kl 22 (drømmeflasken, som han får når han vågner første gang.) min mælkeproduktion faldt da jeg ikke ammede om dagen mere og begyndte at kontrollere natamningen, da han nærmest power ammede hver 2time om natten, fordi vi ikke ammede om dagen mere. Det fungerede bare ikke for mig så jeg skar igennem og synes han var stor nok til at undvære natamningen.

  Dog har det hele været en process og jeg har egentlig fulgt hans signaler og behov hele vejen, men valgte også og lytte til mig selv. Det skal også fungere for moderen men 6mdr er hvad Sundhedsstyrelsen anbefaler.

  Hvad angår søvn, så har vi egentlig været heldige. Men efter han har vænnet sig til ikke at blive ammet om natten sover han længere tid af gangen. En dårlig nat, så er han vågen 3-4 gang fra kl 19-6. Men efter sidste “måltid” kl 22 så kan far sagtens tage over

  (Beklager min lange kommentar)

  12. marts 2018 at 20:23
 • Reply Anja N

  Jeg havde stor glæde af http://www.madtilboern.dk hvis jeg var i tvivl om noget ift min datter og mad

  12. marts 2018 at 20:29
 • Reply Troels

  Du kan evt. prøve at få kontakt til Sarah Slott Petersen, som jo sig sølv i 800 meter til OL i Rio. Hun kender til at blive mor og træne på elite plan.

  12. marts 2018 at 20:39
 • Reply Troels

  Du kan evt. prøve at få kontakt til Sarah Slott Petersen, som jo løb sig til sølv i 800 meter til OL i Rio. Hun kender til at blive mor og træne på elite plan.

  12. marts 2018 at 20:40
 • Reply Mette N

  Jeg har en søn på 3 måneder og han er efterhånden ved at have fundet sin døgnrytme. På de fleste dage ammer jeg 5 gange om dagen. Han sover en lang formiddags lur, en kort eftermiddagslur så bliver han puttet ca kl 19 og skal så have mad igen ca kl 23 og igen ca kl 4 og står så op kl 7.30. Jeg synes det er en kæmpe befrielse at der er kommet en rytme.
  Med hensyn til hvor længe jeg kommer til at amme, så må tiden vise det. Jeg vil gerne amme da jeg føler det er bedst til bebs men jeg synes også det er hårdt, så jeg håber på han er klar til at begynde at blive introduceret til rigtig mad fra 4 måneder.

  Held og lykke med combacket! Jeg er selv tidligere elite sports udøver, så jeg ved hvad det kræver!

  12. marts 2018 at 20:55
 • Reply Line Blindbæk

  Jeg får lyst til at skrive en hel roman. Det kan være, det bliver i morgen 😉 Kan varmt anbefale ammenet.dk og bogen “Jeg kan godt selv”. Nyere forskning viser, at fast føde først bør introduceres ved 6 mdr, da tarmene ikke er klar før. Og langsom introduktion. Tidlig introduktion kan påvirke tarmfloraen i en uheldig retning. Sundhedsstyrelsens anbefalingen fra mælk til fast føde baserer sig næsten udelukkende på, at mor skal tilbage på arbejde og ikke hvad der er sundhedsmæssigt bedst for baby. Amning skal du gøre så længe både du og baby trives med det – men jo længere tid jo bedre. Baby får en masse sunde bakterier og antistoffer til immunforsvaret 😉

  12. marts 2018 at 21:22
  • Reply Mette

   Tak Line! Jeg sad lige og læste kommentarerne igennem og håbede inderligt at der var en som havde skrevet det du har gjort!
   Jeg giver Line fuldstændig ret!! 🙂

   12. marts 2018 at 23:31
  • Reply Julie

   Også enig her fra, især anbefalingen af ammenet.dk. Ville ønske jeg havde kendt til det mef min første.
   Jeg ammer stadig min på 9mdr og får masser af søvn, da jeg ammer liggende og sovende. Det er klart anbefalelsesværdigt ☺
   Og hvil for guds skyld i det hele (dårlig søvn og dårlige rytmer), så gør lille B det samme og din verden bliver lettere at være i ❤

   13. marts 2018 at 11:56
   • Reply Line Blindbæk

    Selv tak, medmødre!
    Præcis. Liggende amning er GULD værd. Min dreng er 13 mdr og der er fri bar 24/7. Det er hårdt lige pt, men en fase. Til gengæld er han den eneste der ikke har været syg af influenza – medicinmælk for the win!!! Rum det, når man er i de hårde perioder og følg babys behov. Så er det hele meget lettere 🙂

    13. marts 2018 at 21:31
  • Reply Jeanett

   Så enig med Line

   8. april 2018 at 20:26
 • Reply Lotte

  Du er cool – men du skal altså ikke undskylde for tid mellem indlæg eller stavefejl eller andet godt. Døgnet HAR kun 24 timer, og de må prioriteres. Så pak al dårlig samvittighed væk – den kan ingen bruge. Du vælger jo det, der er rigtigt for dig, ikke sandt? ❤️

  12. marts 2018 at 22:12
 • Reply Marlene

  Jeg sender dig de vildeste High fives gennem luften! Og hepper hvad jeg kan! Mor titlen giver uanede kræfter, Da jeg efter et år skulle op til eksamen på politi skolen havde jeg slet ikke trænet som de andre pga bettefisen derhjemme:) men jeg fik faneme en god karakter. Så tænker at du skal fokusere på at dit mind game har ændret sig! Til det bedre og vigtigere 🙂

  12. marts 2018 at 22:42
 • Reply Rikke

  Amning til mit barn var 6 måneder, men søvnen…..der er ingen rytme i lang tid (sorry). Hver gang man tror nu har vi den (han/hun har sovet godt i en uge) så kommer der et nyt spring og alt fucker op – ja undskyld sproget. Vi er begge eliteudøvere og kæmper også med søvn/præstation

  12. marts 2018 at 23:24
 • Reply Malou

  Super indlæg. Hvornår skriver du et indlæg om din fødsel og hvordan det forløb? Kunne være super spændende at læse om 🙂

  12. marts 2018 at 23:30
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'