Røvbananer

Udgivet i kategorien Nyt, Real life

Så blev det sidste billede også solgt!

Det var jo meningen at begge billeder skulle afsættes og afsluttes på auktionen d. 17. dec. Og det ene billede, det med badehætten, blev også solgt til hele 100.000 kr.! Helt utroligt flot, og jeg er sikker på at Broen Danmark får stor glæde af pengene! MEN… så er der det andet billede, det med løst vådt hår. Og ja, der har været lidt problemer med det, og jeg må indrømme, at jeg er godt skuffet og en smule frustreret over nogle mennesker.

Jeg ved ikke om det er mig, eller om i andre deler samme holdning, men jeg synes IKKE det er sjovt når folk pisser på velgørenhed. Jeg synes ærlig talt folk er nogle rigtige røvbananer!

Magter ikke den slags mennesker

Det startede rigtig fint ud, med dybt seriøse bud på billedet, og pludselig kom der ekstremt høje bud på billedet! Vi tænkte, WAUW! – og blev vildt glade! Da vi så kom til d. 17. dec. og vi skulle inddrage pengene fra de højstbydende, fandt vi så ud af at det var fup, og at budet ikke var seriøst. Vi satte billedet op til auktion igen, og gav det 10 dage ekstra. Det startede stille og roligt ud og pludselig kom der et vanvittigt bud på 200.000 kr. Vi tænkte at det var for godt til at være sandt, og rigtigt nok, budet var endnu en joke… Er det sjovt? – ja, jeg synes det i hvert fald ikke. kald mig tør om du vil, men her handler om velgørenhed og ikke om mig. Jeg prøver at gøre noget godt for andre, og hvis du ikke synes det er en god ide, eller du bare ikke kan lide mig eller det jeg laver, så lad være med at blande dig. Bare hold dig væk. Mind your own buisiness! Pas dig selv. Du skal bare ikke fucke det op for mig – TAK!

Vi måtte sætte billedet til salg for tredje gang, og denne gang lykkedes det at få nogle seriøse bud på billedet! Thank god!

Billedet er nu blevet solgt for 19.000 kr!

Tusind tak for det! Pengene går til Dansk folkehjælp, og selvom det var meningen at de skulle have hjulpet her op til jul, så håber jeg stadig de gør en forskel og kan hjælpe så mange mennesker som muligt. ♥

 

Igen en kæmpe TAK til hele teamet omkring disse smukke billeder!! ♥ Jeg er så stolt af dem, og jeg er rørt over al den kærlighed de har fået og ikke mindst de flotte donationer! TAK!
Min agent Helle Lindvig Fogt/ Fogt Management / www.fogtmanagement.dk/ Instagram: @fogtmanagement
Fotograf Henrik Adamsen / henrikadamsen.com / Instagram: @henrikadamsen
Make up artist : Kenny Aleksandr  / Instagram: @kennyaleksandr
Billedbehandler: Vicky Drachmann / vickydrachmann.com / Instagram: @vickydrachmannretouch
Print: Illux / www.illux.dk / Instagram: @illuxdk
#DreamTeam ♥
15. januar 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

9 Kommentarer

 • Reply Per Hjermitslev

  Jeg synes at hvis man ikke er til velgørenhed, så hold sin mund og lade andre gøre hvad de vil.

  15. januar 2018 at 16:42
 • Reply Helle

  Jeg er helt enig – hvorfor ødelægge det for andre! Tænk at man vil være så hjerteløs at ødelægge det for folk som har brug for de penge 🙁 Jeg synes det er fedt det I gør og det er nogle sindsyg flotte billeder!!! <3

  15. januar 2018 at 16:53
 • Reply Finn Christensen

  Du kan være stolt af dig selv og stolt over din smukke krop.

  15. januar 2018 at 17:28
 • Reply Bodil nielsen

  Træls med destruktive mennesker

  15. januar 2018 at 17:55
 • Reply Louise Winberg

  Jeg forstår godt din frustration. Det er en virkelig god sag du har hjulpet med dine smukke billeder. Jeg havde gerne haft dem hængende – desværre var pengepungen ikke enig
  Jeg er utrolig glad for at der kom så gode og seriøse bud til sidst. Du kan være stolt.

  Jeg håber det går godt med jer alle tre, og at prinsessen trives❤️

  15. januar 2018 at 20:25
 • Reply Lars

  Det er først og fremmest et vanvittigt flot billede, og du Jeanette og resten af teamet bag kan være stolte af både billedet og de penge det fik samlet ind til Dansk folkehjælps juleindsamling. Jeg er 100% sikker på at den stolte vinder af auktionen både er glad for at få et smukt billede OG samtidig støtte det gode formål på mere end 1 måde. For udover de 19000kr til dansk folkehjælps juleindsamling, så det at have et så smukt billede hængende kan kun skabe debat og samtale om det at stille op og støtte gode formål.
  Jeg at alt er vel hos jer 3 og at Billie har det godt ❤️

  15. januar 2018 at 20:49
  • Reply Lars

   I nederste linje mangler jeg vidst et håber: jeg HÅBER at alt er vel hos jer 3 og at Billie har det godt ❤️

   15. januar 2018 at 20:52
 • Reply Tina

  Det er bare nogle mennesker der har ondt i røven!
  I er fantastiske mennesker og gør det godt!

  Håber I alle og søde lille Billie-Mai har det godt. (Blev overrasket over navnet da jeg selv overvejede Billie til min datter . Et rigtigt godt navn )

  16. januar 2018 at 08:51
 • Reply Carina

  Jeg ELSKER de billeder og det FUCK billede af Jer er sgu so damn COOL <3 Light and LOVE fra Miiig 😉

  16. januar 2018 at 13:56
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'