Pigetur til Ystad Spa ;)

Udgivet i kategorien Nyt, Rejser

At komme væk fra dagligdagen og få lidt selvforkælelse sker ikke så tit for de fleste af os, men er du vimmer hvor har vi alle brug for det en gang imellem. Jeg er så mega gravid lige nu, og kæmper hver eneste dag med bare at komme ud af sengen, ja, jeg har pænt ondt af mig selv, så en pigetur til Ystad Spa lød rimeligt godt i mine øre da jeg blev tilbudt det.

Kender i det?

Jeg ved ikke om i allerde kender Ystad Spa, men jeg havde personligt aldrig været der før, så vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men hold op det var lækkert. Jeg skriver kun om ting herinde på bloggen, hvis jeg kan stå 100% inde for dem, og det kan jeg altså bestemt med det her sted. Det ligger ca halvanden times kørsel fra København, og er super nemt at finde. Hvis jeg skulle komme med et godt råd til omkring booking, så book et ophold i hverdagene hvis du kan. Ystad er meget populært for tiden, så weekenderne er totalt booket og vrimler derfor men mennesker. Så, hvis du foretrækker, ligesome jeg, et lidt mere stille og chilled ophold, så book en hverdag istedet 😉

Line (min veninde) og jeg kørte fra København omkring 12.30 og landede på Ystad kl. ca. 14, som passede perfekt med tidspunktet man kan tjekke ind på. Jeg havde ikke pakket andet end jogging tøj, badedragt og en enkelt sort kjole til middagen om aftenen, og det er seriøst alt du behøver. Man går alligevel bare rundt i badekåbe over det hele på stedet 🙂 LOVE IT! Det er et sted hvor det ingen rolle spiller hvad du har på. Total afslapning!

Udover total afslapning, så boede vi på det mest vidunderlige værelse med den mest vidunderlige udsigt. Jeg elsker selvfølgelig vand og specielt synet og lyden af havet, så det bliver ikke meget bedre i min bog. Billedet nedenfor er taget lige inden solnedgang ♥

Vores værelse var det bedste af dem alle, og da jeg så det blev jeg næsten helt ærgerlig over jeg ikke havde taget min mand med istedet for, da det er det perfekte sted for kærlighed og romance ♥ Men det var nu stadig dejligt at have Line med 😉 Her får i lige nogle af de billeder jeg tog af stedet.

Jeg kan ikke beskrive hvor dejligt det var, at komme lidt væk fra København, stress og jag, og specielt i disse dage hvor jeg bare er kæmpe gravid og ingenting magter.

Udover de smukke omgivelser og bare genrelt gennemført hyggelig spa, så var maden altså også ganske udemærket. Det smagte dejligt og der var rigeligt af det 😉 Også morgenmaden var et hit, og du kan sidde og nyde buffeten med udsigt ud til havet.

Efter vores dejlige middag var klokken allerede 21.30 og det var tid for både Line og jeg at hoppe i seng. Jeg var monster træt, som jeg jo er 24/7, og Line var blevet små fuld 😉 HAHA. Perfekt dag og aften!

Se at få booket jeres ophold på Ystad venner, det er noget der skal opleves! ♥ Jeg skal helt sikkert tilbage til sommer!!

TAK!!

5. december 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

3 Kommentarer

 • Reply Per Hjermitslev

  Lyder super hyggeligt, godt at i kan nyde det, og få ladet op til babyen kommer.
  Vi venter i spænding.

  6. december 2017 at 16:16
 • Reply Gitte Olsen

  Det lyder som en mega super veninde-tur 🙂 så må du jo invitere manden med derover, når baby er stor nok til at blive passet 🙂 🙂

  6. december 2017 at 17:47
 • Reply Henriette Thomsen

  Ystad er nemlig fantastisk!! Og turen værd selv helt fra Århus Jeg var der i forlængelse af vores ammekursus hos Sonja og det var så skønt at skvulpe rundt med den tykke mave i det udendørs 37 graders basin! Til en anden gang kan jeg også varmt anbefale deres “greek experience” hvor man prøver en masse forskellige wellness ting som fx tyrkisk hamam, aroma sauna og mudder-kropsmaske

  6. december 2017 at 23:39
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'