Nem, sikker og lækker bæresele – Uniq!

Udgivet i kategorien Baby, Nyt, Outfit

SÅ, nu kommer der lige noget jeg er ret begejstret over! Nogle vil nok tænke (primært hankøn), hvorfor er hun så begejstret over det? MEN, det er jeg virkelig, og det grænser til at være genialt i mine øjne. Men hvad er det så?? – det er sgu da en mega fed bæresele til bebsen! 🙂 HURRA!

Det skal lige siges, at jeg ikke laver reklame for noget, medmindre jeg er totalt pjattet med det og står 100% inde for det. Det gør jeg i dette tilfælde, derfor lidt reklame til denne unikke genstand!

Hvis der er noget jeg glæder mig til, og hvis der er noget som især Marco glæder sig til, så er det altså at gå rundt med vores kød og blod, helt tæt på os. At mærke hende hele tiden, og give hende følelsen af al tryghed i verden. Derfor, har vi været på udkig efter den perfekte bæresele, som både er sikker, har lækkert design, er nem at bruge, og som føles god og behagelig at have på. Det har været lidt svært at finde må jeg indrømme, jeg synes ikke det er de fedeste bæreseler der er på markedet lige pt. Men, så fik jeg pludselig øjnene op for et lille bitte firma, som kalder sig Enomo. Jeg havde aldrig hørt eller set dem nogle steder, og havde egentligt aldrig tænkt over hvor meget arbejde der ligger bag at lave en bæresele, med alle de rigtige kvaliteter. Og ved man overhovedet hvad man efterspørger? – Den her bæresele lever fuldstændigt op til sit navn, nemlig Uniq bæresele.

Uniq

Bæreselen er døbt uniq og sætter sin helt egen standard for en bæresele. Den er så mega let at bruge, og samtidig med det, så er den pæn og jeg føler (selvom jeg kun har afprøvet den med en bamse), at den er ekstremt sikker, og baby ryger sgu ingen vegne når hun først sidder i den 🙂

Den består af 2 dele, selve bære-delen og så baby-delen som baby sidder i. Så klikker man ellers bare baby-delen på bære-delen, og i er klar til ‘rock n roll’ 😉 Easy peasy! Baby-delens underdel kan tages af, evt. vaskes eller skiftes til én af de mange forskellige styles. Der er en del forskellige farver at vælge imellem, men du ser mine favoritter længere nede på siden. Jeg elsker det helt sorte, men er nu også pjattet med det army grønne (det elsker Marco i øvrigt) og pels coveret som er ultra blødt og lækkert. Kan lige forestille mig hvordan hun kan putte sig ind til os omfavnet af det bløde og varme pels.

Mine favoritter

Sådan gør du

1: Bære-del tages på og strammes til så den passer til dig.

2: Baby-del lukkes om dit barn, præcis som var det en engangsble.

3: Baby-del (nu med baby) klikkes på bære-delen – og i er klar.

Nemmere bliver det ikke!

Lige så hurtigt som du kan klikke baby på bære-delen, lige så hurtigt kan du klikke den af igen og lade en anden holde baby eller hvis baby lige skal skiftes. Super genialt!

Sikkerhed, ergonomi, lethed & FRIHED

Uniq er udviklet og designet af sikkerhedseksperter fra Forbrugerlaboratoriet, som har testet og rådgivet omkring sikre produkter til børn i mere end 10 år. Deres mål var, at udvikle en sikker bæresele, hvor en baby kunne sidde ergonomisk optimalt i M- og C-stilling, samt optimere på lethed i vægt, design og funktioner, og til sidst, som giver en ultimativ frihed når den tages i brug. Uniq er lavet i de aller bedste certificerede materialer og er syet i EU.

OBS

Det eneste man skal være lidt OBS på er, at når baby-delen klikkes på bære-delen, så skal man altså lige være sikker på at den sidder fast. Den siger ikke klik som sådan, så det kan være svært at vide om den sidder ordentlig fast. Så hiver man bare lidt i den for at sikre sig, no problemo 🙂 Det er sådan set det eneste jeg kan sætte en lille finger på. Bæreselen sidder relativt højt på brystet, hvilket giver en hel fantastisk bevægelighed, og så er det også lettere at sidde ned med den. De fleste bæreseler sidder lavt og man har mere styr på baby jo højere han/hun sidder.

 

Så er der vel kun tilbage at sige, at hvis du går, ligesom jeg, og leder efter den perfekte bæresele, så klik ind HER og læs mere om Enomo og Uniq bæresele.

 

Dejlig søndag til alle! ♥

 

8. oktober 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Jeanette Ottesen - Nyheder og gaver på bloggen til 4. advent! - Jeanette Ottesen

  […] I samarbejde med Enomo, udsteder vi denne helt fantastiske ‘uniq’ bæresele med et super lækkert sort imiteret pels cover. Jeg har snakket om Enomos ‘uniq’ bæresele  før herinde på bloggen, og jeg står stadig 100% inde for hvert et ord! ‘Uniq’ bæreselen er noget alle burde prøve. Den er ikke kun behagelig og sikker for baby, men bestemt også for den person som bære på baby, ret vigtig detalje synes jeg. Tjek Enomo ud HER, eller læs mit tidligere indlæg om Enomo via dette link ♥ […]

  22. december 2017 at 20:50
  • Reply Amalie

   Hej Jeanette. Jeg er noget lun på denne sele. Men synes det er svært at finde erfaringer. Har du evt et par minutter til at dele din oplevelse nu hvor I har haft den noget tid? 🙂

   11. september 2018 at 10:41

  Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'