Kampklar og sparringspartner

Udgivet i kategorien Nyt, Svømning

ENDELIG er jeg færdig med C9! – Det var hårdt ikke at spise tebirkes, saltlakrids og aftenchokolade 😉 MEN det var SÅ fedt at få en ordentlig udrensning og lige at tabe de nødvendige sidste par kilo. Mor her er så kampklar nu, og glæder mig til de næste par måneders ben hårde træning. Iøvrigt får jeg besøg idag af en veninde/kollega, og hun skal træne med mig de næste 3 ugers tid. Det bliver SÅ mega fedt at få en sparringspartner i nogle uger. Jeg kan sige så meget, at hun er 5x OL guldvinder og mor til 2 😉 Kan i gætte hvem det er?

C9 resultat

C9-kuren er 9 dage hvor du simpelhent får en lækker udrensning. Det er så fed en følelse, og når man er færdig har man stort set mistet trangen til søde sager, sodavand og junkfood. Disse tre ting var mine svagheder, og jeg craver slet ikke efter nogle af dem nu.

Jeg vejer nu 74,6kg, hvilket vil sige at jeg har tabt, på 9 dage, 3,1kg. Ikke nok med det, så har jeg altså smidt 15,7 cm fordelt på hele kroppen, på kun 9 dage. Der er nogle der siger at denne her C9-kur er noget pjat og at man sulter sig selv, og til det kan jeg bare sige at jeg er dybt uenig. Man får masser af mad, SUNDT mad, og det er en fed følelse man står tilbage med efter kuren. Jeg fortsætter faktisk lidt med kuren den næste uges tid, fordi det føles godt.

Typiske spørgsmål

 • Er det ikke bare væske man taber på så kort tid? – Nej, man drikker ekstremt meget væske i løbet af kuren, og som jeg har skrevet, så har jeg tabt over 15cm, og det er ikke væske.
 • Er det hårdt/svært? – Ja, men kun de 2 første dage. Herefter er det piece of cake! Alle kan gøre det. Man behøver ikke være lavet af noget specielt for at kunne gennemføre.
 • Er det dyrt? – Ja. Men det hele værd, og du har til mere end de 9 dage.

 

 

Nu glæder jeg mig bare til at træne på fuld hammer de næste måneder, og ikke mindst at få en sparringspartner de næste 3 ugers tid. Det bliver så godt, og jeg satser helt sikkert på, at jeg får lidt tid til at skrive om  det her på bloggen.

 

Vi skrives ved 🙂

Lots of Love ♥

 

 

 

 

22. august 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

3 Kommentarer

 • Reply Nadia

  Hvordan fandt du ud af hvor meget man skal spise/tage af de forskellige ting i c9 kuren ?
  Kunne godt tænkte mig at prøve den, for lige at smide de sidste kilo efter graviditeten, men synes det lidt svært finde hoved og hale i alt det man kan vælge ..

  22. august 2018 at 17:57
 • Reply Erik Lemvig Hansen

  Jeg tror din sparrings partner er Mette Jacobsen

  23. august 2018 at 17:23
 • Reply Ib

  Det lyder spændende. Lige for at få rammen sat: Betalte du selv for din C9 kur?

  19. oktober 2018 at 18:25
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'