Jeg knokler røven ud af bukserne.

Udgivet i kategorien Nyt, Svømning

Hej allesammen,

Først vil jeg gerne sige undskyld for den manglende aktivitet her på bloggen. Jeg knokler simpelhent røven ud af bukserne for tiden, og der er ikke nok timer i døgnet til også at skrive her på bloggen. Jeg er oppe og træne hver eneste dag nu, jeg er fuldtidsmor og så prøver jeg at tjene lidt penge på forskellige jobs samtidigt. Så i kan nok regne ud at jeg er en smule travl.

Her går det godt

Selvom det er hårdt, så er det da også mega fedt! Jeg er snart tilbage i topform, og det bliver simpelhent den fedeste følelse EVER!

Jeg svømmer 4-5 gange om ugen, styrketræner 2 gange om ugen, og dyrke Bowspring (SOM JEG ELSKER) hos Physioga 1 gang om ugen. Hvis i ikke ved hvad bowspring er, så tjek det ud ved at trykke på Physioga! Worth it!

Jeg skal svømme sæsonens første stævne her d. 5. oktober. Glæder mig til at få en fornemmelse af hvor jeg ligger henne formmæssigt, og så bliver det bare røv fedt at komme ud og konkurrere igen! :p

Billie

Billie har det fantastisk, hun vejer næsten 11 kg, har 6 (næsten 8) tænder og kravler, står, og ja, der går nok ikke længe før hun går!! Hun er altså KUN 9 måneder, men hun er jo stor af sin alder, så det har vel også noget at sige. Men, min store pige har det i hvert fald godt og trives med livets mange udfordringer 🙂 Meeeeeeen, vi glæder os til vi får plads i vuggestuen, vi er nogle trætte forældre når klokken slår 20.00 og hun bliver puttet. Man kan jo ikke vende ryggen til hende længere, så vi er på HELE tiden!!

But, we love it 😉 Hun er skide skæg at være sammen med!

Jeg vil prøve at skrive noget mere her på bloggen, men i kan altid følge mig på Instagram hvor jeg kalder mig for Jeanetteottesens, og her opdatere jeg lidt oftere. Det er bare lidt nemmere at lave en hurtig story om hvordan det går og hvad vi laver 🙂

Dejlig weekend til jer alle! Lots of LOVE! ♥

21. september 2018
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

Skriv en kommentar

Du vil måske også ku' li'