Hvorfor lige en blog?  

Udgivet i kategorien Nyt

Der er måske nogle af jer som har tænkt, ’hvorfor lige en blog’, og ’er hun stoppet med at svømme?’ so.. here we go.

Jeg har i 17 år haft en ekstrem tilrettelagt og struktureret hverdag. Jeg vidste præcis hvad jeg skulle her og nu, hvad jeg skulle i morgen, dagen efter, ugen efter og sågar flere år efter. Alt var skemalagt. Hvert et måltid, middagslur, aftaler og sengetiden om aftenen var skemalagt fuldstændig ned til mindste detalje. De fleste mennesker har en ugeplan, eller i hvert fald familier med børn, og forretningsfolk har for det meste styr på hvad de skal den næste uges tid eller to. Jeg vidste hvad jeg skulle foretage de næste 4 år. Mine planer løb 4 år ad gangen, for det var det der svarede til hver gang der er OL. Det virker måske overdrevet i jeres forstand, men den er god nok, jeg havde 4-årsplaner og de blev overholdt med total stræben. Alle familie arrangementer, fødselsdage, begivenheder, skolefester, venner, kærester kom i anden række og blev tilpasset EFTER min svømning hvis jeg altså havde overskud til det til den tid. Jeg tror faktisk aldrig jeg har været på en studietur.

Så, som i nok kan se, så har der ikke været meget frihed og der har bestemt ikke været mulighed for at fortælle om mit liv og min hverdag.

At skrive en blog er lidt ligesom en dagbog, jeg har altid gerne ville skrive dagbog, og har også gjort det i perioder, men generelt har jeg seriøst været for træt og udmattet til overhoved at kunne overføre tanker til skrift. Nu ser min hverdag noget anderledes ud, der skal ske noget nyt i mere en én forstand, der bliver nye tiltag, jeg ved ikke hvad der kommer til at ske i morgen (hvilket nærmest er helt spændende), og jeg har mega meget lyst til at dele det med jer.

Jeg føler jeg har en træng til at nedfælde en hel masse tanker om mit tidligere liv som elitesportsudøver og om ’livet på den anden side’. Jeg føler faktisk at jeg ikke ved særligt meget om ’livet på den anden side’ (af sportskarrieren vel at mærke). Ikke nok med at jeg holder en længere pause fra svømningen og at jeg skal ud i den virkelige verden og begå mig, oven i hatten vælger min forlovede og jeg så at ha’ ubeskyttet sex og skal nu være forældre til december. Det er måske ikke lige den måde jeg havde forudset at drysle ned på min karriere på, og jeg havde nu også satset på at jeg ville have et mere stabilt job og være 100% klar til den her baby, men, når det nu skal være, og det bliver det jo, så tager jeg selvfølgelig udfordringen op, og jeg glæder mig som et lille barn til at se hvad fremtiden bringer.

En blog er lidt en platform hvor man kan dele en hel masse viden om alle mulige ting og jeg håber lige så vel som at jeg deler med jer, at i vil være åbne og dele med mig. Jeg kan formidle min viden og i kan formidle jeres på en gavmild og konstruktiv måde. Vi lever lidt i en informationstidsalder hvor alle er meget interesseret i at blive klogere, og denne blog bliver min platform hvor jeg kan dele og forhåbentligt blive klogere på. Og til dem af jer som spørger til min svømning, så kan jeg bare sige at jeg ikke svømmer lige pt, og at jeg heller ikke skal svømme EM i Danmark i december (da jeg har termin midt december, bliver det i hvert fald svært at klemme mig ned i sådan en satan af en svømmedragt), men at jeg aldrig vil sige aldrig, og at jeg stadig elsker svømmesporten utroligt højt. Hvem ved, Tokyo 2020?

God læsning 😉

30. juni 2017
/
Næste indlæg

14 Kommentarer

 • Reply Tina

  Tillykke med det nye liv

  10. juli 2017 at 19:09
 • Reply Lena Eriksen

  Hej skønne Jeanette.
  Har fulgt din karriere i mange år og kan godt regne ud at fritid og spontanitet har været “no go”!
  Du har givet meget inspiration til unge svømmere og det er altid en fornøjelse at se dine smil og glimt i øjnene..selvom det ikke altid går efter planen. Nyd din graviditet og det kommende familieliv. At bringe et barn til verden er den største oplevelse! Hvert barn er et mirakel og man bliver overrumplet af beskytter trang og gigantisk kærlighed.Jeg er sikker på at du finder en fremtid med svømning involveret i dit liv – Hvis du ønsker det.
  Nyd tiden uden skema, – den skal nok komme igen, ihvertfald som familie planner☺ Pøj med bloggen. Kh Lena

  10. juli 2017 at 19:10
  • Reply Tine Larsen

   Stort tillykke , det bliver fantastisk – elsker at være mor ❤️Selv til en nu teenager Glæd dig

   10. juli 2017 at 19:20
 • Reply Irene Viggo

  Tillykke

  10. juli 2017 at 19:34
 • Reply Tine Pedersen

  Stort stort tilllykke med næste skridt i livet. Har fulgt med siden Fortunen i sin tid med jer.
  Det er stort at blive mor.

  10. juli 2017 at 19:51
 • Reply Pia

  Stort tillykke til Jer ❤

  10. juli 2017 at 19:51
 • Reply Annette Isager Thomsen

  Hjertelig tillykke med den kommende baby. Nej hvor vi vil savne dig til EM i december. Mon ik TYR liiige kan må, at designe en dragt til dig og din skønne baby-mave
  Ønsker Jer alt godt

  10. juli 2017 at 20:26
 • Reply Lise klinksgaard

  Hjertelig tillykke ❤️Det bliver dejligt for jer. Vil da savne dig tilen i Danmark

  10. juli 2017 at 20:31
 • Reply Jeanette Aasland

  Gratulerer så mye og lykke til 🙂

  10. juli 2017 at 22:32
 • Reply Nina Ravn Borch

  Kære Jeanette. Stort tillykke med graviditeten til jer begge to . Det er mega fedt og sejt at være elite svømmere (var det selv i 80’erne) men det er bare så meget sejere at blive forældre. Så glæd jer !

  11. juli 2017 at 04:58
 • Reply Marie lucassen Krab

  Glæder mig helt vildt meget. Og stort tillykke med barnet til December.

  11. juli 2017 at 11:32
 • Reply Lars

  Ja det kan jo smutte, det skidt
  Tillykke med den kommende nye status

  12. juli 2017 at 15:36
 • Reply Mette

  Hej Jeanette
  Tillykke med graviditeten 🙂 jeg har fulgt din karriere tæt og glæder mig nu til at følge din blog.
  Jeg er også gravid og venter vores første barn i december, det var dog planlagt og aborteret flere gange i den denne 4. graviditet lykkedes. Jeg vil glæde mig til at læse med her på bloggen og følge din graviditet og liv uden svømning.
  Held og lykke med det hele 🙂
  Kh Mette

  12. juli 2017 at 17:09
 • Reply Sofia

  Hello I’m Sofia from Portugal.
  I think you had a fantastic idea in creating this blog and I’m very interested in reading your future posts. My suggestion would be to share your thoughts also in English, because I’m sure, like me, you have a lot of fans from around the world. Internet translation is often not so great.
  I wish you all the best and for your new family 🙂

  22. juli 2017 at 00:34
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'