Gravid velgørenhed – photoshoot

Udgivet i kategorien Nyt, Real life

For et år siden fik jeg taget nogle billeder med det formål, at sætte et af dem til salg på auktion, hvor pengene så skulle gå til Dansk Folkehjælp op til jul. Vi tog en masse forskellige billeder, og endte med at sætte billedet nedenfor til auktion (det her er dog bare et screenshot fra min computer).

Vi startede med et mindstebud på 2500kr. og vi havde jo absolut ingen ide om det overhovedet ville blive solgt, men det viste sig, at det blev en kæmpe succes! Billedet fik vildt mange bud og der var stor interesse omkring det. Auktionen endte med et bud på 33.000 kr som udelukkende gik til Dansk Folkehjælp.

Fotograf: Nicolas Tobias Følsgaard & Jonas Lodahl

Vi gentager succesen

I år ser min krop og min situation jo noget anderledes ud, men jeg ville stadig gerne lave en eller anden form for indsamling. Nu når jeg selv skal til at være forældre, så giver det pludseligt meget mere mening at  give til andre i nød. Jeg kan slet ikke holde tanke ud om at der er nogle familier, nogle forældre, som ingen ting har og ingen ting kan give deres børn til jul. Derfor prøver vi at gentage succesen fra sidste år, dog med ny fotograf (Henrik Adamsen) og make up artist (Kenny Aleksandr), og sætter derfor et billede til auktion inden længe. Jeg skal nok skrive herinde hvor det bliver sat til salg henne og hvornår, og hvordan i kan byde på det! Det kommer igen i år til at gå til Dansk Folkehjælp.

Jeg holder jer opdateret!

 

9. november 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Mathilde

  ELSKER dine indlæg. Har selv været elite svømmer, og altid kæmpe fan af dig. Glæder mig til at følge din ‘rejse’ med alt det nye.

  9. november 2017 at 14:51
 • Reply Gitte Olsen

  Hvor er det en fin ting at gøre. Jeg håber, at billedet går for et stort beløb.

  9. november 2017 at 15:00
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'