Gravid uge 27 – dancing queen!

Udgivet i kategorien Baby, Maven, Nyt

På billedet ser i min mavse og min dejlige nevø. Jeg er gravid i uge 27, og det går skide godt! Min nevø, Mads Harry, er 4 1/2 år, men ligner en på 6. Han har fået de lange/store gener, faktisk en perfekt svømmekrop, så der er håb forude mht en sportsdreng 🙂 Det eneste problem er bare, at han bor i Vinderup (ja, det er en by i Jylland). Det er ikke for at fornærme beboerne af dejlige Vinderup, men oddsne for at han bliver bondemand, er nok bare større end sportsstjerne 😉 ♥

Dansedronning

Jeg har den vildeste baby i min mave! Hun har en fest derinde! Jeg er sikker på hun har det godt, og at hun har masser af sul på kroppen – her snakker jeg ud fra hvordan min egen krop ser ud lige pt. Hvis man selv er blevet lidt tyk, bliver baby så også tyk? Bliver fandeme sjovt at se hvordan hun ser ud. Jeg går faktisk stadig og overvejer, om jeg skal tage sådan en 3D scanning. Det bliver også sjovt at se, om hun får blonde hår og blå øjne, som mamma her, eller om hun får latina generne fra Marco? Eller et mix!!

Nu ville hun overleve

Hvis hun blev født nu, så ville hun have en stor chance for at overleve, og det gør mig bare så rolig. Det er virkelig betryggende at hun ville have en chance i livet. Og, jeg er sikker på hun er en fighter, hvis det nu skulle ske. Jeg har læst mig til, at hun nu kan se forskel på lys og mørke, og at hun både kan høre og føle os 🙂 Marco snakker til hende hver dag, og han er overbevist om, at hun ved når det er ham der snakker til hende… ? Hmm, maybe not so much. Men, det er sgu da sødt! Vi er begyndt at glæde os helt vildt, men det er lidt tidligt at glæde sig synes jeg, der er trods alt stadig 3 måneder tilbage.

Hvornår skal man begynde at gøre klar til hende herhjemme? – her tænker jeg på sengen og vaskning af tøj, lagener og hvornår skal man have barnevognen klar? Jeg har lyst til at gøre det hele nu, men det er alt for tidligt, er det ik’??

Tak fordi så mange følger med ♥

17. september 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

13 Kommentarer

 • Reply Stine

  Nej bare gå igang nu så er det jo klar

  17. september 2017 at 17:30
 • Reply Emilie

  Her kom baby tre uger før tid, og jeg havde ikke fået nået en fis af det, fordi jeg troede det kunne vente. Men de sidste 8 ugers tid er hårde og tunge for kroppen. Og søvnen må lider ofte også lidt af graviditeten til sidst, så man sover dårligere. Tænker dog, at du har haft dit at se til først i graviditeten – og sidste del blive piece of cake.
  Men, gå da bare i gang, hvis du har lyst. Det er så hyggeligt!

  17. september 2017 at 17:42
 • Reply Cherie

  Jeg har ingen børn, så de der råd fra virkeligheden kan jeg ikke give dig Men jeg tænker at du selvfølgelig bare gør klar når DU har lyst.

  17. september 2017 at 17:47
 • Reply Malene

  Det med at hun kan hører forskel på jer, den tror jeg er god nok. Min mor har fortalt mig om da hun var gravid der var der en dag hvor hun have gået og snakket og gjort ved men jeg havde ikke rigtigt reageret, da min far så kommer hjem blev jeg meget livlig der inde som altid når han sagde noget efter en arbejdsdag
  Så mon ikke jeres lille pige kan kende jeres stemmer også

  17. september 2017 at 18:31
 • Reply Chr

  Hej Jeanette. Min kæreste gik igang 3mdr før med at vaske osv. Det er bedst at have det klar lang tid i forvejen, og så sætte din mand ind i hvor tingene er osv.
  Husk at besøge diverse butikker og få de her baby gaver. Så kan du prøve forskellige bleer eller cremer. Vi kan rigtig godt lide Nettos produkter 🙂
  Mvh Christopher. Far til noah på 4 uger.

  17. september 2017 at 19:11
 • Reply Helle

  Du kan sagtens vente lidt endnu med at gøre det hele klar. Men jeg vil anbefale at få pakket tasken til hospitalet og være helt klar med børneværelset 1 måned før. Jeg taler af erfaring 😛 Jeg havde termin med min første d. 27. januar og han blev født d. 4. januar og vi var OVERHOVEDET ikke klar. Det blev min mand så de to dage jeg fik lov at ligge på barselsgangen.

  17. september 2017 at 19:22
 • Reply FW

  Min mand snakkede til vores lille dreng inde i maven og han reagerede på fars stemme så snart han kom ud. Han var helt med på, at det var ham, der havde snakket til ham og genkendte straks stemmen. Så det er altså ikke helt dumt

  17. september 2017 at 19:58
 • Reply Dorte Krabbe

  Hej J
  Vi kan nu godt lærer de kære børn at svømme, selv herovre i det vestlige Jylland. I Struer blot 10-12 km fra Vinderup er der en fin svømmeklub med en eliteafdeling, og i Holstebro Svømmeklub ca 20 km fra Vinderup, findes der en elite afdeling med ca 70-75 svømmer, her i blandt en nordisk juniormester i 100 meter fly (1.00.31) og et par landsholdssvømmere og great danes svømmer. Mine 2 piger svømmer begge 2 her og er store fans af dig ❤️. Så ikke alle i Vestjylland bliver bondemænd og -koner

  17. september 2017 at 20:49
 • Reply Jeres gamle nabo

  Du kan jo bestille barnevognen nu ( der kan jo være ventetid på lige den specielle farve du vil have). Og så få den leveret når du har født. Sådan gjorde Louise

  17. september 2017 at 23:03
 • Reply Trine Poulsen

  Hej Jeanette.
  Der er mange der snakker til baby i maven og i sær de kommende fædre har det med at gøre det. Og jeg tror at Det gør noget ved baby. Og tror at den kommende far kommer til at knytte sig bedre til baby på en måde. For de bære jo ikke på dem og får jo ikke alle de følelser frem som vi gør når vi er gravide. Så jeg tror den kommende far gør Det for at føle at han er med i graviditeten og for at sikre sig at barnet måske kan genkende stemme eller lignende når baby kommer ud.

  Og det med at gøre klar til baby kommer. Det gjorde jeg stille og Roligt løbende, men ja man er lidt ivrig, for man glæder sig jo helt vildt.
  Nu havde jeg/vi ikke et værelse vi kunne indrette dengang så jeg måtte nøjes med et hjørne i soveværelset, men dette var også skønt.
  Og som sagt tog jeg det stille og roligt, men der er mange overtroiske ting, blandt andet med at man ikke må få barnevognen hjem inden og at man ikke må rede barnets seng. Og dette vælger man jo så selv om man vil tro på eller ej. Jeg redte Tristans seng inden og gjorde rigtig klar. Det var kun barnevognen jeg ikke fik hjem inden.
  Men er jo op til en selv om man er overtroisk.. Men jeg synes bestemt du kan gå i gang med at indrette osv. Det er så hyggeligt at gå og gøre… Så det er bare i gang.. ❤️
  Mvh Trine

  18. september 2017 at 10:51
 • Reply Carina

  Få lavet den 3 D scanning NU 😉 Fortryder at vi aldrig fik lavet en ,når jeg ser på venindernes fantastiske billeder. Og ja man kan godt, efterfølgende se ,at de der 3 D billeder faktisk ligner den lille når hun kommer ud <3 <3 <3

  18. september 2017 at 14:40
 • Reply Elisabeth Melchiorsen

  Nu er jeg desværre for mange en smule overtroisk, så fra en svømmemus til en svømmedronning. Du kan sagtens se på barnevogn og købe den, seng og alt det andet. Men overtroen siger at du ikke skal rede sengen og få barnevognen hjem før den lille dame er kommet, det bringer uheld hvis man gør.

  18. september 2017 at 22:43
 • Reply Henriette

  Sikke en flot gravid mave

  18. september 2017 at 23:08
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'