From Paris with love vol. 1

Udgivet i kategorien Mad, Nyt, Rejser

Vi er på ferie!!!! Og det bliver vores sidste ferie kun os to (Pænt surrealistisk at tænke på).

Faktisk bliver, den næste uges tid her på bloggen, vildt spændende, og jeg lover at holde jer opdateret i hvad der kommer til at ske 😉 Jeg glæder mig som et lille barn, og jeg håber i vil synes om det 🙂

For et par dage siden var vi i Paris, og der var bare så vidunderligt som sædvanligt. Der var varmt, der var smukt og ja, så er det kærlighedens by og jeg ELSKER at være der! Marco og jeg har været der et par gange, og hver gang vi er der, er der egentligt kun meget få ting vi planlægger. Hjemmefra booker vi forskellige restauranter som vi holder af at spise på, bl.a. booker vi altid bord på Ralph’s (Ralph Lauren restaurant) som simpelhent bare er en vidunderlig og mega hyggelig oplevelse at spise på, og rigtig god mad, men ud over restauranter, er der ikke så meget vi planlægger på forhånd. Normalt tager vi bare vores sneaks på, bevæger os udenfor, og når vi så farer vild (for det gør vi), så google mapper vi den hjem igen.

Vi boede på et vidunderligt hotel ikke langt fra Triumfbuen, med udsigt til Eiffeltårnet. Det bliver ikke meget bedre end dette, hvis man altså er en ’sucker’ for kliché og kærlighed (OG DET ER JEG). Vores hotel hed L’Hotel Du Collectionneur, og det ligger perfekt hvis man er frisk på at gå en masse J Personalet er hjælpsomme og meget behagelige at være omkring. Vi haved den BEDSTE udsigt fra vores balkon! På billedet herunder spiser vi aftensmad/room service på vores balkon den første aften.

Det var egentligt meningen at vi skulle have været ude på den helt store gåtur den aften, bl.a. skulle vi finde en Birkenstock forretning til Marco, da han desperat manglede nogle sandaler, forretningen lå ca. 6 KM fra hotellet og det tænkte vi, at vi sagtens kunne gå. Men, så var det at det var 32 grader med en luftfugtighed på 78% og, ej at forglemmer, at jeg bare er mega gravid og allerede vralter mig frem. Er det i øvrigt normalt så tidligt i en graviditet? Altså jeg er jo kun ca. 18 uger henne… Nå, men det gik så ikke vildt hurtigt og jeg fik rigtig ondt i lænden og vi måtte ende med at tage en taxa. Welcome to life as a preggo (åbenbart). Møg irriterende ikke at kunne det samme som man plejer.

Anyways, Marco fik sine Birkenstocks og vi trillede tilbage til hotellet (i taxa) og smed os på sengen af udmattelse (her snakker jeg nok mest for mit eget vedkommen, tror nu ikke Marco var så udmattet). Jeg orkede ingen ting, så den stod på room service lige den aften :/ Ved godt det er lidt dårlig stil når nu man er i Paris, men jeg lover jer for at det ikke sker igen!

Nedenfor ses Ralph’s helt fantastiske cheese cake og caramel popcorn som de er kendte for. MUMS! Hvis man har tænkt sig at tage et smut til Paris, så kan dette sted varmt anbefales til enten frokost eller bare en lille snack 😉 (Men bestil bord en uges tid i forvejen).

13. juli 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

5 Kommentarer

 • Reply Henriette

  Ha Ha Ha Og mig som troede du lå hjemme og ved at dø af kvalme og opkast.

  13. juli 2017 at 18:41
 • Reply Mette

  Det er fordi din krop “omstrukturere” det går over igen… gjorde det i hvertfald for mig Om nogle uger er alt roligt igen. Bare bevæg dig så meget du kan… og svømning er altså virkelig godt til en preggo, måske lige på et andet niveau end du lige plejer

  16. juli 2017 at 09:49
 • Reply Susanne

  Husk, Birkenstock kan bestilles på tyske hjemmesider til ca. halv pris

  16. juli 2017 at 19:24
 • Reply Cristina

  Tillykke med både baby og bryllup!
  Vil bare anbefale kraniosakralterapi, hvis du bliver ved med at døje med bækkensmerter. Jeg har selv været meget hårdt ramt i begge graviditeter, men i den anden graviditet var det helt ekstremt. Da hjalp KS mig enormt meget og holdt mig gående indtil uge 28. I første graviditet hjælp akupunktur mig, mens det slet ingen effekt havde anden gang.
  Håber alt kommer til at gå glat herfra!
  Kh Cristina

  17. juli 2017 at 07:33
 • Reply Malene

  Stort tillykke med både bryllup og graviditet. Skal et smut til Paris til august og vil høre om man kan tage et 3 årig barn med på Ralph Lauren restaurant? eller om det er en dårlig ide?

  17. juli 2017 at 10:59
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'