Big boob mama

Udgivet i kategorien Baby, Nyt, Real life

The downside

Jeg er netop kommet hjem fra en tur til Lyngby med min veninde Line, hvor vi blandt andet fik en lækker spray tan hos B’licious! Line er lige fyldt 30 smukke år, og der skal være kæmpe fest for hende, med James Bond tema, på fredag. Glæder mig helt vildt! Udover det, var vi også en tur i Lyngby storcenter fordi jeg for 3. gang skulle bytte en BH fra H&M’s mama afdeling. Jeg kan IKKE finde en BH som passer mig. Før min graviditet, var jeg en solid 75C skål, og nu, ja kæmpe!!! Den jeg fik med hjem idag er en 80E, men den er ikke stor nok, og jeg må tilbage for 4. gang og se om de har en større… Det er fuldstændig grotesk. For tiden føles det lidt ligesom at proppe en melon ned i en sok – det er pænt svært hvis i ikke selv har prøvet det. Jeg har allermest bare lyst til, at tage et lagen over hovedet og gå rundt med det. Kan ikke holde noget stramtsiddende tøj ud.

HVOR KØBER JEG GODE AMME BH’ER ??? – som passer..

The upside

Marco er vild med det og dem! Han skal helst lige holde/røre dem et par gange dagligt, og det er super sødt, men også super anstrengende for mig. Alle der er gravide eller har været prøvet det, kender vel til mit issue her? Jeg har så ømme brystvorter, at det sitre i hele kroppen (på den dårlige måde) hvis han kommer til at røre mine nipples. NOT COOL. Anyways… nok om dem 😉

 

Happy onsdag allesammen ♥

 

4. oktober 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

8 Kommentarer

 • Reply Mai-Britt

  Hej Jeanette
  Prøv om du ikke kunne være heldig, at kunne købe en god amme bh i Magasin.

  4. oktober 2017 at 17:42
 • Reply Sandie

  Klart Change…..De har lækre amme bh’er i mange størrelser. De ser også lidt fancy ud med blonder fx.
  Elskede mine derfra.

  4. oktober 2017 at 18:58
 • Reply Carina

  Hej jeanette
  Jeg min søster har lige henvist mig til ønskebørn eller baby Sam for at købe amme bh’er

  4. oktober 2017 at 19:38
 • Reply Louise

  Kære Jeanette
  H&M er gode til mange ting, men bh’er er IKKE en af dem – tværtimod giver de kun anledning til nedtur og mindreværd fordi de ikke passer “kvindebryster” (store som små, lang som korte).
  Pasform og præference er meget en smags sag – personligt vil jeg gerne gave god (stabil) kvalitet, samtidig med, at det stadig har en lækker lingeri Vibe (modsat kran/brynje ). Jeg har store bryster, så for comforden (fordi de er tunge) har jeg brug for støtte, men mine bryster er (stadig) flotte og faste, så jeg gider sådan en heldækkende “konesag”. Alt er individuelt, men chantelle (f.eks. Chic serien) eller panache og figleaves (især på badetøj) er super gode til mig. Jeg ved chantelle også laver ammebh’er.

  Generelt er et godt fif at købe på figleaves – de er ofte billigere og har et godt udvalg (og lige nu udsalg). Og så kan du bestille en masse hjem og prøve i ro og mag. Husk i øvrigt, at en ammebh skal købes for stor, så den også passer, når mælken løber til

  God fornøjelse og held og lykke!

  Kh. Louise (75h)

  4. oktober 2017 at 20:00
 • Reply Mette Vesterbæk

  https://www.lace.dk/catalog?brand=&category=amme_bh&section=bh
  De har super mange lækre bh’er. Også nogle der er lidt finere end mormor modellen
  De har også en god guide til at måle hvad str du skal have!
  Hvis det skal være en fysisk butik så ved jeg Change har i de store størrelser brugte selv 80H så havde ikke helt nemt ved at finde nogle..

  4. oktober 2017 at 21:00
 • Reply Bente

  Jeg er super glad for mine fra Carriwell, dem kan du i hvert fald få i ønskebørn. … De er måske ikke så sexede, til gengæld holder de formen – også, når mælken løber til efter fødslen. -Så skal du se store bryster! Og ømme!!
  Jeg er lige der nu, de er vanvittige..!

  5. oktober 2017 at 16:24
 • Reply Cecilie Nielsen

  Under min graviditet der voksede mine bryster kun 1-2 størrelser og der købte jeg bare den samme model bh, som jeg plejede at bruge fra Victorias Secret.
  Jeg købte ingen ammebh under graviditeten, da jeg synes de var for dyre, når jeg ikke vidste om det var den størrelse jeg skulle bruge efter jeg havde født.
  Nu har jeg født for 21 dage siden og mælken er løbet til, så nu har jeg investeret i den her ammebh, og den sidder fantastisk!!!! (Alle pengene værd)
  http://m.magasin.dk/maternity-bra/VA03992167-02651104_061.html
  De første uge efter jeg havde født brugte jeg bare en billig seamless bh som man kan få i Babysam.
  Hehe og med hensyn til dit “nipples problem”, så er du ikke alene Husker det kun alt for godt! Der var seriøst dage hvis jeg ikke følte jeg kunne have bh på, fordi alt berøring der bare så meget som strejfede dem, var så mega ubehageligt!
  Men hvis du synes det er ubehageligt/træls, så skal du ikke glæde dig til når du har født og mælken løber til på 3-4 dagen og så en lille uge frem! Dine bryster bliver som sten!! Ville ønske jeg havde været lidt forberedt på det, for forpokker hvor har de kostet nogle tåre der er en brystpumpe altså guld værd!

  Held og lykke med resten af graviditeten, og håber ikke dine bryster vokser mere ☺️

  5. oktober 2017 at 16:52
 • Reply Lisa

  Ja hold da op det var da helt vildt. Haha fantastisk beskrivelse den med melonen i sokken

  5. oktober 2017 at 19:45
 • Skriv en kommentar

  Du vil måske også ku' li'