Baby shower – these hips don’t lie ;)

Udgivet i kategorien Baby, Nyt

Hvem havde troet jeg skulle have et baby shower – ikke mig! Gør vi det i Danmark? Er det ikke kun noget de gør i USA og engelsk talende lande?

Om vi gør det eller ej, så havde mine helt igennem dejlige veninder, i hvert fald arrangeret et baby shower for mig. Og hold nu op jeg blev overrasket! Det blev til den bedste søndag i meget lang tid. Jeg troede jeg skulle til min veninde Lines fødselsdag, og trods de 14 par kvinde sko der stod ude foran hendes dør da jeg ankom, så fattede jeg ingen ting. Kald mig el blanco, eller bare preggo. Kæmpe ‘surprize’ og jeg var vild med det.

Det var møg hamrende grinern, og helt klart den fedeste baby shower jeg nogensinde kunne have ønsket mig!! Tak piger, I freakin love ya ♥

Højdepunktet var nok sutteflaske legen, hvor vi skulle være i par, og på tid skulle give hinanden sutteflaske med mælk i. Lidt klamt, men så sindssygt sjovt! Det er lang tid siden jeg har grint så meget som jeg gjorde i søndags, det var helt fantastisk! – tissede også lidt i bukserne, men det var det værd 😉 En anden leg, de synes jeg skulle igennem, var ‘kend din babymos-legen’. Fy-for-pyffer jeg kan ikke lide hverken lugten eller smagen af babymos, stakkels børn, ved ikke helt om jeg vil give min baby mos på den måde…

Ble-kage?

Jeg fik en masse skønne gaver, OG en BLE-KAGE – ja, det findes!!! Jeg er klar til at baby kommer, og det bliver så sindssygt spændende! Og, det bliver også lidt spændende om det ER en pige der kommer ud eller hvordan… Det var den der ekstra scanning vi kom fra, som jeg selvfølgelig stadig ikke har fået bestilt. MEN, det skal vi altså have, på et tidspunkt.

Tak til pigerne! I gjorde det lige lidt sjovere at være gravid i 28. uge! ♥

27. september 2017
/
Tidligere indlæg Næste indlæg

1 r

  • Reply Henriette

    Dejlige veninder

    27. september 2017 at 13:53
  • Skriv en kommentar

    Du vil måske også ku' li'