Lidt om mig

Mit navn er Jeanette Ottesen, jeg er 30 år, født og opvokset i Lyngby men har de sidste 10 år boet på Østerbro. Her bor jeg med min mand Marco som er englænder og som ihærdigt prøver at integrere sig i det danske samfund – hvilket kan være lidt svært til tider.

Jeg er Elitesvømmer, og nu også mor til Billie-Mai.

Jeg er nybagt mor, og har genoptaget svømningen med drømmen om at nå mit 5. og sidste OL i min karriere. Det bliver en spændende rejse de næste 2 år frem mod sommeren 2020, både som mor og som elitesvømmer, og jeg håber i vil følge med her på bloggen.

Jeg er den mest vindende atlet i dansk historie og nogen mener måske, at jeg burde ligge svømmebrillerne på hylden, meeeeen det har jeg ikke lige tænkt mig at gøre foreløbigt. Jeg har mere at byde på, og sammen med min træner (som er min mand), glæder vi os til at se hvad det hele kan føre til 🙂

Håber i synes om min blog ♥