Lidt om mig

Mit navn er Jeanette Ottesen, jeg er 29 år, født og opvokset i Lyngby men har de sidste 10 år boet på Østerbro. Her bor jeg med min kæreste (snart mand) Marco som er englænder og som ihærdigt prøver at integrere sig i det danske samfund – hvilket kan være lidt svært til tider.

Jeg er Elitesvømmer – eller det vil sige, før jeg blev gravid var jeg elitesvømmer 😉

Nu har jeg startet blog, jeg skal være mor og for første gang i 17 år, skal jeg til at nyde livet og se hvordan verdenen ser ud på den anden side af svømningen. Hvad angår svømningen, så er den sat lidt på ’stand by’ indtil videre 😉

Jeg har haft en kanon succesfuld svømmekarriere, været til alle mesterskaber, vundet alle medaljer der er at vinde, er den mest vindende svømmer i dansk historie, så hvad nu? Ja, det er så det jeg skal til at finde ud af, og forhåbentligt vil denne blog og jer måske, hjælpe mig til at finde ud af hvad der så skal ske. Jeg lover at holde jer så opdateret som muligt på hvad der sker af sjove og måske knapt så sjove begivenheder.

Håber i synes om det