Min målsætning holdt stik, og de seje Jern Ladies fra KVIK Kastrup vandt ALLE holdkapperne! Det er simpelhent så fedt, og jeg er så stolt af mine piger 😀 specielt 4×200 fri er vi meget tilfredse med, og den var også lidt uventet, men vi svømmede røven ud af bukserne og det gav pote 😉 Håber vi kan gi’ lige så megt gas til DM på langbane til sommer!!

9 guld medaljer ud af 9 mulige blev det til i alt, for mit vedkommende, 13 løb på 4 dage, jeg er godt ristet lige nu, men det var rigtig god træning. I den kommende uge skal jeg slappe af og finpudse min svømning, og så er jeg forhåbenligt klar til at svømme SINDSSYGT stærkt til VKM, som starter d.15 dec. 😉 Jeg er lidt nervøs, men det er på den gode måde 😉 hehe

Følg med på Eurosport fra d.15. – 19. dec. og hep på de danske svømmere, der er lagt op til god og hurtig svømning! Så det vil du ikke gå glip af 😀

Tak fordi i læser med her på bloggen 🙂

/Jeanettemig